Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Producator profile din PVC si tamplarie din aluminiu de calitate superioara: Salamander, Pimapen, Demirtas Metal, Alumil. Usi garaj rezidentiale sau industriale. Actionari porti. Rulouri si jaluzele.

www.oresteholding.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii. Geodezie si studii ale solului. Constructii. Servicii de constructie. Proiectare poduri.

 

Realizare piscine.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Aranjamente si amenajari interioare.

Oferta amenajari: executam lucrari profesionale de amenajari interioare si exterioare (zugraveli, placari gresie, faianta, compartimentari cu rigips, tavane false etc.) la preturi avantajoase.

www.costarigips.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile.

Comercializare de perdele. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Activitati de import-export de bunuri si produse. Broderie, dantele, pasmanterie, panglici.

www.romania-decor.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Decoratiuni interioare. Productie de perdele si accesorii pt. amenajari interioare. Producator de jaluzele si rulouri. Productie mobila. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier pt. hotel.

www.rodeco.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Import de usi pt. locuinte. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.romimar.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.romservinvest.ro

Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Montare de usi metalice si grilaje. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje.

Firma noastra produce si comercializeaza scari lemn, trepte si contratrepte din stejar, scari de lemn pe structura din lemn, plinte din lemn, balustrda si balustrii din lemn. Deasemenea asiguram transportul si montajul acestora.

www.scari-lemn.ro


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Importator de produse chimice netoxice, care matuiesc sticla si oglinda folosite in industria mobilei, design interior, ateliere de productie publicitara, pictura, auto, hobby.

Transforma-ti casa cu care te-ai obisnuit intr-o casa inteligenta. Patrunzand in lumea tehnologiei, descopera confortul timpului si sigurantei castigate! Automatizari inteligente x10 pentru case.

Amenajari interioare si exterioare, elemente de scenografie si decor, mobiler.

Comercializare: scari si balustrade interioare/exterioare (aluminiu, otel-inox, lemn-fag, stejar, artar, mahon), copertine sticla/otel-inox.

Piscine, sauna, spa-proiectare si executie.

Efectuam imbunatatiri estetice la firme si locuinte. Mobilier pe comanda, termopan, curatenie.

Sub acelasi nume, TOTUL pentru casa ta: de la priza si pana la insasi casa! Amenajari interioare, imobiliare, mobilier unicat si pe comanda, termopane, centrale termice, instalatii electrice.

Placari gresie faianta, montaj rigips, parchet, sape; instalatii electrice, zugraveli, izolatii, instalatii sanitare, mobila.

Sisteme complete de invelitori, sisteme de termoizolatii, finisaje de fatada, pardoseli industriale, vopsele protective. Asiguram atat vanzarea cat si punerea in practica.

Firma specializata executa la comanda toata gama de balustrade din inox la cele mai mici preturi. Executam: trepte, pardoseli, glafuri, seminee din marmura si granit. Oferim certificat de calitate.

Asiguram proiectarea, instalarea, montajul tuturor produselor comercializate: piscine, saune, spa, fantani, cascade, umbrele si mobilier de gradina. In plus, beneficiati de consultanta gratuita.

Piscine, reparatii piscine, montaj piscine, livram instalam piscine fibra sticla, montaj echipamente piscina, intretineri periodice piscine, reparatii instalatii piscine, amenajari gradini, reparatii.

Societate comerciala de profil, executam: constuctii la cheie; acoperisuri, mansardari, compartimentari; hidroizolatii, termoizolatii; amenajari interioare si exterioare; instalatii; imprejmuiri.

Living este un magazin dedicat obiectelor functionale si decorative pentru casa. Living creeaza un spatiu unic in Romania ce reuneste producatori si designeri prestigiosi de decoratiuni interioare.

Producator pavaj, dale, bolduri, boltari, garduri, fantani arteziene, elemente auxiliare, obtinute din beton vibrocompresat compresate in masa. La cerere transport si montaj.

Firma noastra de amenajari interioare va propune o abordare personalizata a spatiului familial sau de lucru. Proiectare asistata de computer, materiale moderne de constructii, solutii fiabile.

Materiale pentru constructii.

Fabrica, producem: jaluzele verticale, tamplarie PVC, plase insecte, rulouri, rolete, jaluzele PVC, jaluzele verticale PVC - preturi mici, calitate maxima.

Tapetul Cybertex este un produs inedit pentru decoratiuni interioare, prin tehnologia compozitiei fluorescente combinate cu grafica 3D.

Constructii civile si industriale, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale; amenajari interioare; lucrari de instalatii (sanitare, electrice, termice), izolatii.

Adezivi, chituri de rosturi, gresie, faianta, piscine, mozaic, marmura, granit, amenajari interioare, obiecte sanitare, jacuzzi, hidromasaj, sauna, mobilier bucatarie, mobilier baie, lustre murano.

Marmura Granit - societate specializata in amenajari interioare - finisaje lux, marmura, granit, pardoseli, glafuri, fatade (ventilate), gresie faianta.

Amenajari interioare si exterioare - asiguram proiecte la cheie (design, proiectare, constructii, executie mobilier) si termene foarte scurte de realizare; mobilier la comanda: rezidential, comercial.

Importator de pardoseli din PVC si linoleum natural Forbo destinate spatiilor intens circulate: spitale, scoli, birouri, restaurante, cladiri industriale. Oferim servicii profesionale de montaj.

Importatori si comercializare materiale stratificate-placaj, PAL, MDF. Producator de mobilier casa, mobilier industrial si domeniu public, institutii publice-scoli, spitale - transport, montaj.

Amenajari interioare. Montaj profesional termo-sistem, rigips, montaj gresii, faiante, parchet. Activitate secundara: Salon Roxstyle (frizerie-coafor-cosmetica).

Oferim intregul pachet de produse si servicii in domeniul pardoselilor din lemn masiv, pentru interior si pentru exterior. Executam cu echipe specializate montaj-finisaj parchet interior.

Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, instalatii, curetenie, baby-siter, ingrijire batrini.

Primul magazin on-line din domeniul piscinelor si relaxarii. Va oferim consultanta de la cele mai simple pana la cele mai complete proiecte.

Mobilier din lemn de esente exotice, mobilier realizat din impletituri de zambila de apa, ratan si bambus, mobilier pictat si antichizat, decoratiuni exotice, statuete, lampadare, importate din Asia.

Amenajari interioare si exterioare, servicii de proiectare si design, productie mobilier, jaluzele orizontale si verticale, rulouri textile, obtinere autorizatii constructii, constructii civile.

Importator de materiale si componente pentru jaluzele verticale, usi armonice, aluminiu si PVC, rolete, jaluzele din PVC. Masini si utilaje pentru jaluzele, rolete, jaluzele din PVC.

Mobilier pt. birouri/calculatoare. Aranjamente si amenajari interioare.

Finisaje, renovari, amenajari interioare.

Producem si comercializam gard bordurat si plasa zincata; transport intern; amenajari interioare si exterioare cu echipe de profesionisti in cel mai scurt timp si preturi competitive.

Firma autorizata executa instalatii electrice, reparatii sau instalatie noua, montaj autorizat de contoare electrice.

Importator de mobilier din lemn masiv si decoratiuni exotive din India, China, Tailanda, Vietnam.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web