Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 151 la 200 din 179 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Obiect principal de activitate importul si comercializarea la nivel national de pardoseli si tapet profesional, oferind de asemenea servicii de montaj si consultanta de specialitate pentru toate tipurile de acoperitori pe care le comercializeaza. Reprezinta cu succes firme de prestigiu din Belgia, Anglia, Italia, Franta, Polonia, Germania, Danemarca sau Spania, care se situeaza in varful de piramida al producatorilor externi din domeniu.

www.tapet.com.ro

Pe site-ul Decolandia puteti gasi parchet masiv de calitate superioara si pardoseli pentru exterior. Materialele Decolandia sunt procurate de la producator, marca apartinand importatorului Smartrade.

www.decolandia.ro/

 

Pe o piata aglomerata si deseori haotica, va oferim dumneavoastra, clientilor nostri, o solutie completa in amenajari cu produse din piatra naturala, travertin, marmura.

www.stoneage.ro

Va oferim produse naturale ca marmura sau granit si servicii profesionale de curatare, intretinere, lustruire, recristalizare sau reconditionare a acestora.

www.marmurasaugranit.ro

Constructii locuinte si reparatii in constructii, amenajari interioare, drumuri si canalizari.

www.tdancor.ro

Atentia noastra a fost foarte mult indreptata asupra calitatii materialelor, intrucat suntem convinsi de faptul ca aceasta calitate este elementul primordial in asigurarea lenjeriilor de pat perfecte.

https://talis.ro

Distribuitor exclusiv, vinde tapet decorativ Marburg (Germania), calitatea I extra, la preturi imbatabile, cu discount substantial, in functie de cantitatea comandata.

tapet-delux.ro

Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

www.technochim.ro

Ofera solutii de gradinarit la cele mai avantajoase preturi. Va oferim servicii complete de amenajare si intretinere spatii verzi, servicii de curatenie si lucrari peisagistice.

www.gradinaverde.eu

Aranjamente si amenajari interioare.

Pe site gasiti o mare diversitate de materiale si accesorii pentru amenajari interioare. De aici puteti achiziona gresie si faianta, parchet, mocheta, linoleum.

www.epardoseli.ro

Echipa tanara de parchetari profesionisti cu experienta (8 ani de activitate in domeniu, participarea la doua concursuri nationale si unul international de parchetari).

www.ticu.ro

Materiale pentru constructii.

Aranjamente si amenajari interioare.

www.togodesign.ro

Importam tablouri din mozaic din toate marimile, seminee, statui, fantani, obiecte sanitare din mozaic din cele mai luxoase materiale (granit, marmura). Orice din acestea se pot face la comanda.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii. Editura.

www.geopolitic.ro

Fabrica, producem: jaluzele verticale, tamplarie PVC, plase insecte, rulouri, rolete, jaluzele PVC, jaluzele verticale PVC - preturi mici, calitate maxima.

www.total-design-group.ro

Compartimentari, amenajari interioare, mobilier din sticla.

www.transparentdesign.ro

Firma ofera solutii complete, rapide si accesibile pentru proiectele de amenajare ale casei tale. Executam lucrari de renovare locuinte si spatii comerciale in Bucuresti si Ilfov.

www.amenajari-interioare-expert.ro/

Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Amenajari interioare si exterioare, servicii de proiectare si design, productie mobilier, jaluzele orizontale si verticale, rulouri textile, obtinere autorizatii constructii, constructii civile.

www.utilmobdesign.ro

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Decoratiuni interioare din onix, marmura, travertin si bronz.

www.vechisinou.ro

Piscine Vidor este specializata in constructia de piscine familiale, piscine publice, piscine interioare sau unicat din beton armat, finisate cu mozaic vitroceramic, ceramica, liner sau membrana armata.

www.vidor.ro

O gama larga de produse: porti fier forjat, garduri fier forjat, grilaje fier forjat, balcoane fier forjat, balustarde fier forjat, copertine fier forjat.

www.fiersuperforjat.ro

Importator de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare. Saune si accesorii pt. sauna. Materiale pt. decoratiuni interioare. Importator de mobilier pt. baie. Decoratiuni interioare.

www.wsconsult.ro

Profile decorative din polistiren expandat pentru interior si exterior, forme arhitecturale, toate din polistiren expandat! Oferim o gama larga de modele dar executam si la comanda.

www.vopo.ro

Servicii: arhitectura, design interior, montaje speciale de gipscarton, tamplarie aluminiu cu geam termopan cu profile Balkan (EU), finisaje interioare, scafe, plafoane cu detalii, stucaturi, gresie.

www.zeroarchitects.com

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din PVC si lemn.


 0 - 50   50 - 100   100 - 150 151 - 200 din 179
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web