Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Sanatate, sectiunea Aparatura Medicala & Laborator.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Import de aparate de masura si control. Aparatura de laborator si analize.

www.arc.ro

Importator si distribuitor de echipamente medicale, aparatura pentru diagnostic si interventii, dotari complete ambulante, mobilier medical, tehnica de sterilizare.

www.diacenamedical.ro

 

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Materiale de uz medical (fase, tifon). Magazin de desfacere pt. incaltaminte. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Comercializare produse de marochinarie.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

www.liamed.ro

Comercializarea dispozitivelor portabile de distrugere a acelor de seringa. Dispozitivele sunt unicat in lume si importate din SUA.

Prima firma din Romania care asigura clientilor sai servicii profesionale de tip brokeraj in aparatura medicala, oferind solutii optime pentru dotarea clinicilor/cabinetelor.

www.ovmedica.ro

Materiale, instrumentar, echipamente, dotari stomatologie. Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Companie 100 % romaneasca, importatori de aparatura medicala, instrumentar si consumabile si producatori de mobilier medical.

www.total-med.ro


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Sanatate, sectiunea Aparatura Medicala & Laborator din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Comercializeaza ecografe noi si reuzinate din import, asigurand garantie si service post-garantie si un stoc de minim 40 de ecografe.

Import si distributie aparatura si consumabile medicale (ecograf, gel ecograf, glucometru, tensiomatru, aparate aerosoli, EKG, EEG, spirometre, audiometre).

Importator si distribuitor de aparatura medicala de uz uman precum si de uz veterinar: ecografe, dopplere color, dopplere transcraniene, ECG, pulsoximetre, glucometre, analizoare.

Dotari pentru cabinetele medical veterinare: aparatura medical veterinara, echipamente medical veterinare, tehnica medicala veterinara, ecografe uz veterinar, masini de tuns animale, truse veterinare.

Magazin virtual de aparatatura si echipamente medicale, dotari ambulanta, dotari cabinete, mobilier medical, sterilizare, consumabile, service garantie si post garantie.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Service si reparatii de aparatura medicala si echipamente. Importator de aparatura medicala si echipamente.

Importator de aparatura medicala si echipamente.

Import de produse stomatologice.

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comercializare produse farmaceutice. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Furnizare de consumabile pt. tipografii-cerneluri tipografice. Masini si echipamente pentru industria farmaceutica. Filtre de intrebuintare diversa. Administrare si gestionare pagina web. Masini, echipamente si materiale pt. tipografii. Utilaje si echipamente.

Reactivi si consumabile pt. laborator. Comercializare lentile de contact de vedere si estetice. Aparatura de laborator si analize. Importator pt. produse de toaleta si galanterie.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Aparatura de laborator si analize.

Aparatura de laborator si analize. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator. Reprezentanta comerciala.

Aparatura de laborator si analize.

Aparatura de laborator si analize. Produse metalurgice neferoase. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web