Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Sanatate, sectiunea Aparatura Medicala & Laborator.

Importator de aparatura medicala si echipamente.

www.astratrade.ro

Import de produse stomatologice.

 

Import si distributie aparatura si consumabile medicale (ecograf, gel ecograf, glucometru, tensiomatru, aparate aerosoli, EKG, EEG, spirometre, audiometre).

medicalcorp.ro

Aparatura de laborator si analize.

www.romtech.ro

Comercializeaza ecografe noi si reuzinate din import, asigurand garantie si service post-garantie si un stoc de minim 40 de ecografe.

www.sanosib.ro

Importator si distribuitor de aparatura medicala de uz uman precum si de uz veterinar: ecografe, dopplere color, dopplere transcraniene, ECG, pulsoximetre, glucometre, analizoare.

www.sonestmed.com


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Sanatate, sectiunea Aparatura Medicala & Laborator din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Reprezentant exclusiv a mai multor firme europene, comercializam si asiguram service pentru produsele comercializate: aparatura pentru sali de operatii si cabinete medicale, instrumentar chirurgie.

Comercializarea dispozitivelor portabile de distrugere a acelor de seringa. Dispozitivele sunt unicat in lume si importate din SUA.

Comercializare aparatura de laborator pentru analize fizico-chimice, biologice si bacteriologice, reactivi chimici, sticlatie laborator, hirtie de filtru, vase de plastic chimic si termic rezistent.

Aparatura medicala pentru diagnostic, instrumentar medical, materiale sanitare, echipament de protectie, sterilizatoare, mobilier medical, dezinfectant de uz medical, genti medicale.

Companie tanara, fondata in anul 2006, cu domeniul de activitate importul, distributia si implementarea unei game largi de intrumente medicale de laborator.

Prima firma din Romania care asigura clientilor sai servicii profesionale de tip brokeraj in aparatura medicala, oferind solutii optime pentru dotarea clinicilor/cabinetelor.

Administrati cabinetul Dumneavoastra incepand cu optimizarea timpului de lucru al medicilor, controlul costurilor cu manopera si materiale, generarea automata a raportarilor catre Casa de Asigurari.

Firma cu capital integral privat, avand ca principala activitate importul si distributia unei game variate de produse medicale si chirurgicale de cea mai inalta clasa calitativa.

Firma cu capital integral privat, avind ca principala activitate importul si distributia unei game variate de produse medicale si chirurgicale de cea mai inalta clasa calitativa.

Importator si distribuitor de echipamente medicale, aparatura pentru diagnostic si interventii, dotari complete ambulante, mobilier medical, tehnica de sterilizare.

Cardiologie, ecografie, ecodoppler cardiac, EKG. Dermatologie, epilare definitiva, dermatocosmetica, medicina estetica, consultatii dermatologie, dermatoscopie, dermoabraziune.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Import de aparate de masura si control. Aparatura de laborator si analize.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Reactivi si consumabile pt. laborator.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Materiale de uz medical (fase, tifon). Magazin de desfacere pt. incaltaminte. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Comercializare produse de marochinarie.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Produse si aplicatii tehnico-medicale. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Materiale, instrumentar, echipamente, dotari stomatologie. Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Importator de aparatura medicala si echipamente.

Companie 100 % romaneasca, importatori de aparatura medicala, instrumentar si consumabile si producatori de mobilier medical.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web