Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Sanatate, sectiunea Aparatura Medicala & Laborator.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Service si reparatii de aparatura medicala si echipamente. Importator de aparatura medicala si echipamente.

www.algamed.ro

 

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comercializare produse farmaceutice. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Reactivi si consumabile pt. laborator. Comercializare lentile de contact de vedere si estetice. Aparatura de laborator si analize. Importator pt. produse de toaleta si galanterie.

www.haas-c-impex.8k.com

Dotari pentru cabinetele medical veterinare: aparatura medical veterinara, echipamente medical veterinare, tehnica medicala veterinara, ecografe uz veterinar, masini de tuns animale, truse veterinare.

www.vet-shop.ro

Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Aparatura de laborator si analize. Produse metalurgice neferoase. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

www.spectro.ro


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Sanatate, sectiunea Aparatura Medicala & Laborator din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Importator si distribuitor pentru o gama larga de produse stomatologice(pt. laborator si cabinete)-instrumentar, medicamente, accesorii.

Ecografe portabile, Doppler color, biometre, pachimetre, ecografe oftalmologice.

DANSON ofera 150 aparate medicale pentru eco, cardio, gineco, oftalmo, ORL, dermato, med. muncii, endocrino, fizio, chirurgie, ATI, labo, sist. vasc., ch. estet, include service si consumabile.

Import/comercializare aparatura medicala japoneza marca Fukuda (ecografe, ekg, spirometre, monitor de pacient) si Arkray (analizor biochimie, analizor urini, glucometre, analizor acid lactic, amoniac.

Comercializarea dispozitivelor portabile de distrugere a acelor de seringa. Dispozitivele sunt unicat in lume si importate din SUA.

MidasAnAir - o solutie moderna si eficace pentru dezinfectarea aerului recomandata pentru utilizarea in spitale, centre de invatamant, unitati de alimentatie publica, saloane de coafura si infrumusetare.

Importator si distribuitor aparatura de laborator; instalari, intretinere, service, validari, consultanta, acreditari laboratoare, in conformitate cu standardele europene. Furnizori: AES Laboratoires.

Endoproteze ortopedice (proteze de sold); dispoztive medicale ortopedie.

Import si distributie aparatura medicala, ecografe protabile, Doppler Color si ecografe 3D, EKG-uri, endoscoape, aparatura de laborator.

Explorari functionale, fizioterapie/recuperare medicala, sterilizare, laborator, chirurgie.

TelVerde - 0 8008 SOVER. Rame de ochelari. Ochelari de soare. Lentile oftalmice aeriene. Lentile de contact si produse asociate. Accesorii.

Producator de tehnica medicala: aparatura medicala (instalatii de sterilizare, paturi de terapie intesiva), mobilier medical din inox si specializat pentru spitale si cabinete medicale, instrumentar.

Productia, comercializarea, intretinerea si service-ul echipamentelor medicale. Producem aparatura specializata in electroforeza proteinelor serice.

Aparatura, reactivi si consumabile de laborator. Programe de control extern international.

Producator mobilier medical infiintat in 2002. Societate cu capital privat. Produsele firmei sunt de conceptie proprie, fabricate in atelierele din Bucuresti.

Import & distributie aparatura medicala si consumabile. Analizoare de laborator (biochimie, hematologie, Elisa), reactivi de diagnostic, teste rapide (HIV, H. Pylori Ag., BTA), microscoape, teste Patc.

Furnizorul ideal de sticla si aparatura de laborator: balante, pH-metre, titratoare, spectrofotometre, cromatografe, refractometre, agitatoare, etuve, incubatoare, pompe, hote, nise, plastice.

Consultanta - Certificare ISO 9001, HACCP, ISO 14001, ISO 17025 si OHSAS 18001. O echipa de specialisti cu o vasta experienta in documentarea si implementarea sistemelor de management.

Clinica privata Dr. Filip ofera servicii de neurologie, neurochirurgie, stomatologie, ginecologie, psihiatrie, psihologie, fizioterapie, ecografie, cardiologie, dermatologie, O.R.L.

Vanzari, inchirieri "Paturi de masaj terapeutic cu pietre de JAD". Importator exclusiv in Romania. Sedinte de masaj la saloanele firmei.

Furnizor de reactivi - biochimie, ELISA, latex, coagulare, grupe, rapide, stripuri urina; consumabile - recoltoare vidate; servicii - control intern & extern al calitatii, analize la distanta.

Importator si distribuitor consumabile medicale. Importator si distribuitor aparatura medicala. Producator truse sanitare de prim ajutor si auto.

Prima firma de service aparatura de laborator clinic din Romania. Aveti nevoie de dotare pentru laboratorul dvs? Noi va oferim solutii complete.

Import si distributie aparatura medicala si de laborator: analizoare biochimie; analizoare urini; teste rapide; teste Elisa; microscoape; polarimetre; analizoare dermatologice.

Aparatura de laborator si analize. Reactivi si consumabile pt. laborator. Furnizare. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator.

Prima firma din Romania care asigura clientilor sai servicii profesionale de tip brokeraj in aparatura medicala, oferind solutii optime pentru dotarea clinicilor/cabinetelor.

Furnizor de aparatura de laborator, balante, cantare, sticlarie laborator, ustensile laborator, instrumentar.

Distribuitor echipamente medicale in oxigenoterapie (butelie oxigen, regulator, umidificator, masca sau concentrator oxigen), ventilatoare. Proiectare si executie instalatii fluide medicale. RSVTI.

Oferim: proteze auditive performante importate de la producatori consacrati din Japonia si Marea Britanie; dispozitive laser pt. tratamentul Tinitusului (Acufene) - zgomote in urechi.

Importator si distribuitor de echipamente medicale, aparatura pentru diagnostic si interventii, dotari complete ambulante, mobilier medical, tehnica de sterilizare.

Importator & distribuitor de produse stomatologice pentru cabinete si laboratoare de tehnica dentara.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Reactivi si consumabile pt. laborator.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Importator de aparatura medicala si echipamente.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Importator de aparatura medicala si echipamente. Furnizor de instrumentar medical.

Aparatura de laborator si analize.

Compresoare de aer. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Reprezentanta comerciala. Aparatura de laborator si analize. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Productie de vin.

Servicii de transmisii de date radio.

Aparatura de laborator si analize. Reprezentanta comerciala.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Optica.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Import de aparate de masura si control. Aparatura de laborator si analize.

Importator de aparatura medicala si echipamente.

Tehnica si articole ortopedice. Importator de aparatura medicala si echipamente. Furnizor de aparatura medicala si echipamente.

Reactivi si consumabile pt. laborator. Aparatura de laborator si analize.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web