Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

www.raptronic.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Import de aparate de masura si control. Aparatura de laborator si analize.

www.arc.ro

 

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

www.arc-electronic.ro

Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Chei, lacate si incuietori pt. usi.

Reprezentanta VIPA GmbH in Romania. PLC programabile cu Step5 sau Step7 de la Siemens sau cu SW propriu (WinPLC7).

www.assembla.ro

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Retele electrice de tensiune. Condensatori de putere. Echipament hotelier.

www.bluel.ro

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si automatizari.

Automatizari.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Cabluri pt. transmisii de voce si date. Cabluri si sarma din otel. Cabluri si materiale izolante. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Contoare pt. energie electrica si termica.

Furnizare, productie, instalare statii si pompe de carburant.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Usi rabatabile. Usi si porti pt. garaje.

Posturi electrice de transformare tensiune. Instalatii electrice si retele. Instalatii pt. constructii - montaj. Automatizari. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii electrice si automatizare.

www.cuadripol.ro

Instalatii electrice si automatizari. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Software si solutii informatice personalizate. Servicii si retele de telecomunicatii. Telecomunicatii mobile. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre.

Cartele.

www.trascomp.ro


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Sisteme de cantarire pentru camioane si vagoane; cantare platforma, orice capacitati si dimensiuni; cantare in carlig; sisteme de cantarire vase, buncare, rezervoare; insacuiri si dozari.

Importator Gefran, producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Firma specializata in domeniul telecomunicatiilor, tehnologia informatiei, sisteme de securitate, sisteme de control al accesului si ticketing, va ofera mijloace si tehnologii moderne si inovative.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Montator profesionist de alarme auto diferite grade de securitate. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Sisteme video de supraveghere. Furnizor de echipamente pt. paza, protectie si supraveghere.

Automatizari. Proiectare asistata de calculator. Constructii de masini pe comanda. Software. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Productie mobila.

Instalatii electrice si automatizari.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Sisteme video de supraveghere.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Instalatii electrice si automatizari. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Producator de tehnica militara.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente pt. berarii.

Cantare si echipamente de precizie.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Reparatii si intretinere motoare electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente si utilaje hidraulice. Automatizari.

Scule de mana pt. prelucrare lemn.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Echipamente de control si verificare acces.

Import de aparate de masura si control.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Instrumente de masura. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Masini-unelte.

Producator de tehnica militara. Reparatii si intretinere motoare. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Prestari de servicii. Reparatii utilaje pt. industria miniera. Reparatii de utilaj pt. constructii.

Reductoare. Alte aparate electrice. Productie si comercializare motoare electrice. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Energetica. Convertizoare statice.

Dispozitive pneumatice. Automatizari. Cilindri pneumatici. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Furtunuri cauciuc si PVC. Subansamble pt. dispozitive cu aer comprimat. Instalatii si utilaje pneumatice. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Software. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Agentie de publicitate. Pompe auto pt. apa, carburant.

Automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Constructii. Servicii de constructie. Automatizari.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Securitatea&sanatatea muncii.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie.

Producator de tehnica militara.

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web