Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

www.thecrowgroup.com

Sisteme de alarma, paza si securitate. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Sisteme video de supraveghere.

 

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Instrumente de masura. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Masini-unelte.

www.kimet.ro


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Sisteme de cantarire pentru camioane si vagoane; cantare platforma, orice capacitati si dimensiuni; cantare in carlig; sisteme de cantarire vase, buncare, rezervoare; insacuiri si dozari.

Reprezentanta VIPA GmbH in Romania. PLC programabile cu Step5 sau Step7 de la Siemens sau cu SW propriu (WinPLC7).

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Importator Gefran, producator in domeniul sistemelor si componentelor pentru automatizarea proceselor industriale.

Firma specializata in domeniul telecomunicatiilor, tehnologia informatiei, sisteme de securitate, sisteme de control al accesului si ticketing, va ofera mijloace si tehnologii moderne si inovative.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Import de aparate de masura si control. Aparatura de laborator si analize.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Chei, lacate si incuietori pt. usi.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Retele electrice de tensiune. Condensatori de putere. Echipament hotelier.

Instalatii electrice si automatizari. Productie mobila.

Instalatii electrice si automatizari.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Instalatii electrice si automatizari. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si automatizari.

Producator de tehnica militara.

Automatizari.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Cabluri pt. transmisii de voce si date. Cabluri si sarma din otel. Cabluri si materiale izolante. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Contoare pt. energie electrica si termica.

Furnizare, productie, instalare statii si pompe de carburant.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Usi rabatabile. Usi si porti pt. garaje.

Cantare si echipamente de precizie.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Reparatii si intretinere motoare electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Posturi electrice de transformare tensiune. Instalatii electrice si retele. Instalatii pt. constructii - montaj. Automatizari. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii electrice si automatizare.

Import de aparate de masura si control.

Producator de tehnica militara. Reparatii si intretinere motoare. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Prestari de servicii. Reparatii utilaje pt. industria miniera. Reparatii de utilaj pt. constructii.

Dispozitive pneumatice. Automatizari. Cilindri pneumatici. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Furtunuri cauciuc si PVC. Subansamble pt. dispozitive cu aer comprimat. Instalatii si utilaje pneumatice. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice.

Instalatii electrice si automatizari. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Software. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Agentie de publicitate. Pompe auto pt. apa, carburant.

Automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Software si solutii informatice personalizate. Servicii si retele de telecomunicatii. Telecomunicatii mobile. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre.

Constructii. Servicii de constructie. Automatizari.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Securitatea&sanatatea muncii.

Cartele.

Producator de tehnica militara.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web