Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Montator profesionist de alarme auto diferite grade de securitate. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Sisteme video de supraveghere. Furnizor de echipamente pt. paza, protectie si supraveghere.

Automatizari. Proiectare asistata de calculator. Constructii de masini pe comanda. Software. Instalatii electrice si automatizari.

www.bmb-coating.ro

 

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente pt. berarii.

Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente si utilaje hidraulice. Automatizari.

www.hidarom.ro

Scule de mana pt. prelucrare lemn.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Echipamente de control si verificare acces.

Reductoare. Alte aparate electrice. Productie si comercializare motoare electrice. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Energetica. Convertizoare statice.

www.nord.com

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie.

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

www.wenglor.de


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Instalatii electrice si de automatizari. Sisteme de supraveghere video si control acces. Sisteme de alarmare impotriva efractiei. Sisteme antiincendiu. Comercializare echip. de automatizare. Usi batante.

Reprezentanta VIPA GmbH in Romania. PLC programabile cu Step5 sau Step7 de la Siemens sau cu SW propriu (WinPLC7).

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Birou de inginerie industriala; proiectare electrica industriala, software industrial, programare PLC& HMI, PIF, service, consultanta tehnica.

Angajatii nostri ofera profesionalism si consultanta in toate domeniile liniilor tehnologice industriale, instalatiilor electrice si automatizarii proceselor de productie.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cantare si echipamente de precizie. Stingatoare.

Cantare si echipamente de precizie. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Securitatea&sanatatea muncii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Import de aparate de masura si control. Aparatura de laborator si analize.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Productie de echipamente de protectie. Scule de mana.

Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Chei, lacate si incuietori pt. usi.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Retele electrice de tensiune. Condensatori de putere. Echipament hotelier.

Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Automatizari.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Echipamente pt. telecomunicatii. Sisteme video de supraveghere.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti pt. garaje. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Monitorizare GPS prin satelit a flotei de autovehicule comerciale.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Caroserii auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Aparate de masura auto.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si automatizari.

Automatizari.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Cabluri pt. transmisii de voce si date. Cabluri si sarma din otel. Cabluri si materiale izolante. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Contoare pt. energie electrica si termica.

Furnizare, productie, instalare statii si pompe de carburant.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Usi rabatabile. Usi si porti pt. garaje.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Productie mobila.

Instalatii electrice si retele. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Posturi electrice de transformare tensiune. Instalatii electrice si retele. Instalatii pt. constructii - montaj. Automatizari. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii electrice si automatizare.

Masini-unelte. Automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice.

Instalatii electrice si automatizari. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Software si solutii informatice personalizate. Servicii si retele de telecomunicatii. Telecomunicatii mobile. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Cartele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web