Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Case de bani. Safe-uri. Camere de tezaur si safe-uri. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Usi si porti pt. garaje.

www.astra.com.ro

Produce ferestre, usi si scari de calitate superioara din lemn stratificat. Calitatea produselor reflecta calitatea austriaca. Firma noastra executa comenzi individuale, personalizate.

www.benglass.ro

 

Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti pt. garaje.

www.doortechsystem.ro

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

www.folemcom.ro

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi si porti industriale.

www.geplas.ro

Constructii din lemn. Saune si accesorii pt. sauna. Usi glisante/batante.

www.casa-lemn.ro

Case de bani. Safe-uri. Producator de usi din metal.

Executam porti industriale si rezidentiale: porti glisante in consola (autoportante), porti batante, fier forjat, comercializam usi de garaj, rezidentiale si industriale.

www.poartaprincipala.ro


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Usi de garaj (sectionale, rulante, basculante), usi industriale, tamplarie din PVC si aluminiu, usi de siguranta, usi de interior, parasolare, usi armonice, usi glisante.

Productie tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan din rasinoase, stejar si meranti cu preturi incepand de la 60 euro/mp, usi interioare din lemn masiv, usi celulare furniruite, obloane.

Producem tamplarii din PVC cu geam termoizolant. Profile folosite: Dimex-Germania, Ramplast-licenta Austria, extrudat in Romania, Wymar-Belgia. Feronerie Germania. Geam termoizolant import.

Cea mai larga gama de usi de interior din lemn cu fata HDF din judet. Oferim montaj si intretinere pentru usile cumparate de la noi.

Comert cu accesorii pentru tamplarie PVC si aluminiu: glafuri interioare si exterioare, panel PVC alb si color (Weiss, Stadur), garnitura EPDM, Sisteme contra insectelor, feronerie, spuma poliuretanica.

Firma face parte din concernul german HAAS GROUP si dezvolta capacitati de productie in domeniul tamplariei din PVC: ferestre, usi si rulouri.

Productie si distributie nationala de jaluzele verticale, rulouri, paneluri, roman shades. Preturi speciale si transport gratuit pentru distribuitori. Punct de lucru in Bucuresti.

Tamplarie PVC si Al. Confectii metalice, montaj rafturi industriale. Amenajari interioare, termo si hidroizolatii.

Societate comerciala activa pe piata brasoveana de 7 ani. Producem, comercializam si montam ferestre termopan cu lemn stratificat.

Producator de tamplarie PVC cu geam termopan de calitate. Detinator marca CE, exportam in Italia si Franta. Sistemul de microventilatie si cel de antiefractie incluse in standard, plus geamul tripan.

Comercializam tamplarie PVC cu geam termoizolant. Ne bucuram de o experienta de peste 10 ani in montaje de ferestre si usi din PVC si aluminiu. Reteta unei ferestre de calitate.

Usi si porti pt. garaje.

Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti automate. Usi si porti industriale. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Montare de usi metalice si grilaje. Usi si porti automate.

Usi de interior. Usi anti-incendiu.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Usi rabatabile. Usi si porti pt. garaje.

Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Montare de usi metalice si grilaje. Usi rabatabile. Jaluzele din aluminiu. Materiale si componente pt. jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Decoratiuni interioare.

Montare de usi metalice si grilaje.

Usi si porti industriale. Transportator international de marfa. Expeditii de marfa internationale.

Realizare piscine. Usi si porti industriale.

Producator de usi pt. locuinte. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Placi din policarbonat pt. constructii.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Produse de tamplarie. Producator de usi pt. locuinte.

Usi si porti automate.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Productie mobila. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web