Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Societate privata care are preocupari in domeniul surselor energetice regenerabile, in special al producerii energiei electrice in microhidrocentrale, amplasate pe raurile de munte.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

 

Lucrari de instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Solutia completa in electricitate: productie de posturi de transformare, tablouri de distributie si automatizari, firide stradale, antreprenoriat lucrari electrice.

Lucrari de instalatii electrice, operatiuni de mecanica generala, reparatii si automatizari la masini unelte.

Instalatii electrice case, birouri, hale industriale, prize de impamintare, paratrasnet, bransamente electrice - autorizare Electrica.

Executie lucrari: retele electrice, bransamente electrice de joasa tensiune 0.4 kV si medie tensiune (pana la 20 kV inclusiv), instaltii de legare la pamant; proiectare instalatii electice.

Proiectare si executie instalatii electrice, paratraznet si pamantare, sisteme de acces, CCTV, alarma.

Instalatii electrice. Automatizari casnice si industriale. Service in instalatii electrice alimentare, distributie.

Servicii de calitate in domeniile: instalatii electrice, instalatii sanitare, apa-canal, instalatii de incalzire centrala si locala, compartimentari, tavane false, obiecte sanitare.

Instalatii electrice si retele. Automatizari industriale. Masuratori electrice. Bransamente electrice.

Instalatii electrice, automatizari, proiectare, executie, service.

Proiectare si executie instalatii electrice interioare, avertizare incendiu, TV, telefonie, internet.

Realizez instalatii de joasa tensiune.

Instalatii electrice, magazin materiale electrice si corpuri de iluminat.

Proiectarea instalatiilor electrice de iluminat (interior: general, arhitectural, exponate, efecte speciale, iluminat exterior), prize, forta si automatizare, si de curenti slabi: voce-date.

Executam lucrari de instalatii electrice joasa tensiune, interioare si exterioare, iluminat, reparatii echipamente electrice, masurari prize de pamant.

Instalatii electrice, paratraznete, sisteme supraveghere video, antiefractie si antiincendiu in judetul Mures.

Distributie electrica, tablouri electrice. Actionari electrice cu viteza constanta sau variabila. Automatizari industriale cu relee inteligente. Instalatii de iluminat pt. hale, hoteluri, vile.

Proiectare si executie instalatii electrice 0,4 - 20 kV, bransamente si instalatii de impamantare, paratraznete.

Reparatii si intretinere instalatii electrice de forta, iluminat si automatizari. Experienta in lucru cu automate programabile SIEMENS: Step 5, Step 7: S-200, S-300, S-400, variatoare de frecventa.

Proiectare, executie retele, instalatii electrice MT/JT. Bobinari, motoare, generatoare, pompe, convertizoare sudura, etc. Comercializare echipamente pt. construirea liniilor MT/JT, transformatoare.

Executam instalatii electrice, civile si industriale. Firma poate aborda orice activitate specifica domeniului, incepand de la cladiri comerciale si industriale, hoteluri, depozite, cartiere rezidentiale.

Instalatii electrice - proiectare, executie. Sisteme de semaforizare - proiectare, executie.

Proiectare, executie, service instalatii electrice interioare, exterioare, civile si industriale, bransamente mono si trifazate, aeriene, subterane, automatizari, masuratori PRAM.

Infiintata in anul 2005, in Cluj-Napoca, are ca activitate de baza serviciile de intretinere si service ale echipamentelor termice de ultima generatie si nu numai.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Instalatii electrice si retele. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii electrice si retele. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice.

Servicii de reparare si service pt. electrocasnice. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaj tehnologic. Constructii din lemn. Servicii de restaurare de monumente istorice.

Instalatii electrice si retele.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii. Armaturi sanitare pt. constructii.

Instalatii electrice si retele.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele. Signalectica ne/luminoasa. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii de frig si climatizare. Marcare drumuri. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Echipamente si aparatura electrica. Service si reparatii de aparate si aparatura electrica. Intretinere si reparatii cazane.

Echipamente si aparatura electrica. Service si reparatii de aparate si aparatura electrica. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Utilaj pt. exploatatii forestiere. Utilaje pt. constructii. Reparatii de utilaj pt. constructii.

Instalatii electrice si retele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web