Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Instalatii electrice. Automatizari casnice si industriale. Service in instalatii electrice alimentare, distributie.

www.biselectro.ro

Distributie electrica, tablouri electrice. Actionari electrice cu viteza constanta sau variabila. Automatizari industriale cu relee inteligente. Instalatii de iluminat pt. hale, hoteluri, vile.

 

Executam instalatii electrice, civile si industriale. Firma poate aborda orice activitate specifica domeniului, incepand de la cladiri comerciale si industriale, hoteluri, depozite, cartiere rezidentiale.

Proiectare, executie, service instalatii electrice interioare, exterioare, civile si industriale, bransamente mono si trifazate, aeriene, subterane, automatizari, masuratori PRAM.

Instalatii electrice si retele. Automatizari industriale. Masuratori electrice. Bransamente electrice.

Instalatii electrice si retele. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Servicii de reparare si service pt. electrocasnice. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Solutia completa in electricitate: productie de posturi de transformare, tablouri de distributie si automatizari, firide stradale, antreprenoriat lucrari electrice.

www.energobit.com

Lucrari de instalatii electrice, operatiuni de mecanica generala, reparatii si automatizari la masini unelte.

www.flavcos.go.ro

Proiectare si executie instalatii electrice interioare, avertizare incendiu, TV, telefonie, internet.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Proiectare, executie retele, instalatii electrice MT/JT. Bobinari, motoare, generatoare, pompe, convertizoare sudura, etc. Comercializare echipamente pt. construirea liniilor MT/JT, transformatoare.

Instalatii electrice case, birouri, hale industriale, prize de impamintare, paratrasnet, bransamente electrice - autorizare Electrica.

Instalatii electrice si retele.

Proiectarea instalatiilor electrice de iluminat (interior: general, arhitectural, exponate, efecte speciale, iluminat exterior), prize, forta si automatizare, si de curenti slabi: voce-date.

www.pieme.ro

Instalatii electrice si retele.

Servicii de calitate in domeniile: instalatii electrice, instalatii sanitare, apa-canal, instalatii de incalzire centrala si locala, compartimentari, tavane false, obiecte sanitare.

reninstal.piranho.com

Infiintata in anul 2005, in Cluj-Napoca, are ca activitate de baza serviciile de intretinere si service ale echipamentelor termice de ultima generatie si nu numai.

www.totaltermcluj.ro


Recomandari: 31 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Lucrari instalatii electrice, bransamente, interioare. Proiectare instalatii electrice, CATV, interfon, calculatoare, audio si video, sist. de supraveghere. Comert produse electrice.

Instalatii electrice pentru imobile, spatii comerciale si industriale, incalzire in pardoseala, topirea ghetii si zapezii, incalzirea conductelor si gazonului.

Societate privata care are preocupari in domeniul surselor energetice regenerabile, in special al producerii energiei electrice in microhidrocentrale, amplasate pe raurile de munte.

Proiectare si executie instalatii electrice, paratraznet si pamantare, sisteme de acces, CCTV, alarma.

Lucrari de instalatii electrice, audit energetic, bilanturi electroenergetice.

Instalatii electrice, automatizari, proiectare, executie, service.

Va oferim servicii profesionale care implica proiectare instalatii de distributie si utilizare a energiei electrice, consultanta, verificare si executare.

Instalatii electrice, paratraznete, sisteme supraveghere video, antiefractie si antiincendiu in judetul Mures.

Lucrari de instalatii electrice si automatizari.

Turbinele eoliene sunt una din cele mai vechi forme de energie alternativa utilizata in lume. Panourile solare sunt una cele mai populare surse de energie alternativa folosita pentru sisteme electrice.

Reparatii si intretinere instalatii electrice de forta, iluminat si automatizari. Experienta in lucru cu automate programabile SIEMENS: Step 5, Step 7: S-200, S-300, S-400, variatoare de frecventa.

Instalatii electrice - proiectare, executie. Sisteme de semaforizare - proiectare, executie.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Automatizari.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune.

Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele. Posturi electrice de transformare tensiune. Retele electrice de tensiune. Constructii pt. industria energetica. Proiectare energetica. Conducte si instalatii.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Echipamente de control si verificare acces. Instalatii electrice si retele. Automatizari.

Instalatii electrice si retele.

Comert en-gros cu aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Instalatii electrice si retele.

Companie ce ofera servicii in domeniile instalatiilor electrice, instalatiilor sanitare si constructiilor civile in zona judetului Bihor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web