Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

 

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice, magazin materiale electrice si corpuri de iluminat.

www.eurofrig.ro

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaj tehnologic. Constructii din lemn. Servicii de restaurare de monumente istorice.

www.generalconstruct.ro

Instalatii electrice si retele.

Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele. Signalectica ne/luminoasa. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii de frig si climatizare. Marcare drumuri. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente.

www.loial.ro

Executie lucrari: retele electrice, bransamente electrice de joasa tensiune 0.4 kV si medie tensiune (pana la 20 kV inclusiv), instaltii de legare la pamant; proiectare instalatii electice.

Servicii si retele de telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Instalatii electrice si retele.


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Autorizata ISCIR va ofera : intretinere si revizie ascensoare; instalari si reparatii masini electrice, electronice; executie si instalare tablouri electrice.

Societate privata care are preocupari in domeniul surselor energetice regenerabile, in special al producerii energiei electrice in microhidrocentrale, amplasate pe raurile de munte.

Instalatii electrice civile si industriale. Automatizari. Bransamente electrice. Paratrasnete, priza de pamant. Masuratori P.R.A.M. Tablouri electrice. Proiectare. Interventii.

Instalatii electrice interioare si exterioare pt. constructii civile si industriale, bransamente, extinderi retele (LEA/LES 0.4 kv), tablouri electrice de distributie; instalatii de impamantare.

Lucrari de instalatii electrice si automatizari.

Proiectare si executie instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune (linii electrice aeriene, in cablu, statii si posturi de transformare), nocturne stadioane, inst. transport prin cablu.

Executa instalatii electrice civile si industriale, proiectare, paratraznete, instalatii curenti slabi, control acces, semaforizare, instalatii SOS.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Retele electrice de tensiune.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Instalatii electrice si retele.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Posturi electrice de transformare tensiune. Retele electrice de tensiune.

Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Produse tehnico-sanitare. Instalatii electrice si retele. Aranjamente si amenajari interioare.

Reparatii masini-unelte. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Tablouri si panouri electrice. Asistenta tehnica pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica.

Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si retele. Automatizari. Constructie si proiectare de retele. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti automate.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Oferim: reparatii si instalari instalatii electrice; reparatii si instalari sisteme comunicatii; reparatii si instalari calculatoare, servere; creare, administrare si gazduire site si servere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web