Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C..

Productie de tamplarie din PVC si Al cu geam termopan cu profile Salamander si Ramplast, sticla LOW-E si feronerie Sigenia.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

 

Exploatare si industrializarea lemnului. Mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie din PVC si lemn. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Realizam scari de interior din lemn. Parchet si scandura pt. constructie. Europaleti din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Prelucrare lemn. Produse din lemn stratificat. Realizam scari de interior din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Ofera o gama larga de detergenti si produse profesionale pentru curatenie si ingrijire, dezinfectie, la preturi foarte competitive, direct importator, fara intermediari.

Firma producatoare de tamplarie din lemn stratificat si lemn masiv. Produse executate pe baza de comanda, in fuctie de dimensiunile solicitate de client (usi, ferestre, mobilier, foisoare, pergole.

Export de mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Exportator de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse.

www.prolematex.fathweb.com

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

www.termopanlemn.ro

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Produse de tamplarie.

Constructii din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Usi de interior.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Autoutilitare pt. transport specializat de marfa.

www.vetchim.ro


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C. din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Accesorii pentru tamplarie din PVC, cu geam termopan: pana distantier (cale), suporti cala, capace gaura surub, capace de drenaj pt. tamplarie PVC.

Productie/transport/montare tamplarie din PVC si aluminiu la cele mai bune preturi. Calitatea produselor noastre vorbeste despre experienta noastra. REHAU Germania G-U Germania.

Producem usi interioare si exterioare din lemn masiv de diferite esente, geamuri termopan din lemn stratificat, usi placate si furniruite, usi CraftMaster, scari interioare, paturi, mese.

Fabrica de ferestre si usi cu profil VEKA Germania. Productie tamplarie PVC si AL cu geam termopan. Jaluzele verticale. Plase insecte. Glafuri de interior si exterior. Montaj tamplarie, geam termopan.

Producem la comanda geamuri termopan din lemn, usi interioare din lemn. Totodata firma noastra vinde: garnituri de etansare pt. tamplarie din lemn, canturi PVC, garnituri.

Panouri cofraj tego pentru constructii: fundatii, tavane, betoane, stalpi. Dimensiuni: 2m x (60,50,40,30,20) cm. Specificatie: placaj tego de Suceava, rama din rasinoase (6x10 cm), canturi vopsite.

Va oferim acum ultima inovatie a inginerilor germani in materie de geamuri si usi - tamplaria mixta din PVC masiv imbracat in aluminiu (profil Joseff Meeth). Executam tamplarie din PVC (tricameral).

Tamplarie din lemn stratificat de molid, pin siberian, meranti, stejar, eucalipt; usi interior din lemn masiv; usi exterior din lemn stratificat; obloane.

Firma face parte din concernul german HAAS GROUP si dezvolta capacitati de productie in domeniul tamplariei din PVC: ferestre, usi si rulouri.

Termopane din lemn stratificat.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana.

Compania noastra executa o gama larga de lucrari in lemn: case, cabane, rulote pt. locuit sau artizanale, mobilier de gradina.

Confectionare de modele din lemn pentru turnatorii, tamplarie de constructii usi si geamuri, scari interioare, iconostase.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana, zugraveli decorative interior, reconditionat garduri lemn-metal.

Productie si comert cu amanuntul in domeniul mobilier.

Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Covoare fabricate manual. Tamplarie clasica din lemn. Comerciant de produse textile. Magazin de artizanat si arta populara.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie clasica. Magazin de artizanat si arta populara. Croitorie si accesorii.

Montare de usi metalice si grilaje.

Productie mobila.

Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Productie mobila.

Tamplarie clasica din lemn. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie clasica.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie clasica din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Productie mobila. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Prelucrare lemn. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Decoratiuni interioare. Mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie clasica.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Produse din lemn stratificat. Exportator de lemn. Constructii din lemn. Exploatare si industrializarea lemnului.

Prelucrare lemn. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Constructii din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Constructii. Servicii de constructie. Intretinere si reparatii in constructii. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Tamplarie clasica din lemn. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii in constructie. Constructie civila.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje.

Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din PVC si lemn.

Exploatare si industrializarea lemnului. Exportator de lemn. Cherestea. Tamplarie clasica din lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web