Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C..

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Compania noastra executa o gama larga de lucrari in lemn: case, cabane, rulote pt. locuit sau artizanale, mobilier de gradina.

www.cerdac.ro

 

Productie mobila.

www:fagetul.cjb.net

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Productie mobila.

www.fagetul.cjb.net

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie clasica din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Productie mobila. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Prelucrare lemn. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.mecanoplast.ro

Constructii. Servicii de constructie. Intretinere si reparatii in constructii. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Tamplarie clasica din lemn. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii in constructie. Constructie civila.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C. din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Productie de tamplarie din PVC si Al cu geam termopan cu profile Salamander si Ramplast, sticla LOW-E si feronerie Sigenia.

Accesorii pentru tamplarie din PVC, cu geam termopan: pana distantier (cale), suporti cala, capace gaura surub, capace de drenaj pt. tamplarie PVC.

Productie/transport/montare tamplarie din PVC si aluminiu la cele mai bune preturi. Calitatea produselor noastre vorbeste despre experienta noastra. REHAU Germania G-U Germania.

Producem usi interioare si exterioare din lemn masiv de diferite esente, geamuri termopan din lemn stratificat, usi placate si furniruite, usi CraftMaster, scari interioare, paturi, mese.

Producem la comanda geamuri termopan din lemn, usi interioare din lemn. Totodata firma noastra vinde: garnituri de etansare pt. tamplarie din lemn, canturi PVC, garnituri.

Va oferim acum ultima inovatie a inginerilor germani in materie de geamuri si usi - tamplaria mixta din PVC masiv imbracat in aluminiu (profil Joseff Meeth). Executam tamplarie din PVC (tricameral).

Producem si comercializam mobilier din lemn masiv atat pentru export cat si pentru import.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana, zugraveli decorative interior, reconditionat garduri lemn-metal.

Ofera o gama larga de detergenti si produse profesionale pentru curatenie si ingrijire, dezinfectie, la preturi foarte competitive, direct importator, fara intermediari.

Firma producatoare de tamplarie din lemn stratificat si lemn masiv. Produse executate pe baza de comanda, in fuctie de dimensiunile solicitate de client (usi, ferestre, mobilier, foisoare, pergole.

Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Masini si utilaje pt. agricultura. Comercializare electrocasnice en-detail. Scule electrice. Tamplarie din PVC si lemn.

Montare de usi metalice si grilaje.

Exploatare si industrializarea lemnului. Mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie din PVC si lemn. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Realizam scari de interior din lemn. Parchet si scandura pt. constructie. Europaleti din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Prelucrare lemn. Produse din lemn stratificat. Realizam scari de interior din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie clasica. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Export de mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Exportator de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din PVC si lemn.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Tamplarie clasica.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Produse de tamplarie.

Constructii din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Usi de interior.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie clasica. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Intretinere si reparatii cazane. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Tamplarie din lemn stratificat.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Autoutilitare pt. transport specializat de marfa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web