Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C..

Firma face parte din concernul german HAAS GROUP si dezvolta capacitati de productie in domeniul tamplariei din PVC: ferestre, usi si rulouri.

www.hoco.ro

Executa ferestre si usi termopan, usi de interior si exterior.

 

Productie si comert cu amanuntul in domeniul mobilier.

Tamplarie clasica din lemn. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie clasica.

Confectionare de modele din lemn pentru turnatorii, tamplarie de constructii usi si geamuri, scari interioare, iconostase.

Termopane din lemn stratificat.


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C. din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Productie de tamplarie din PVC si Al cu geam termopan cu profile Salamander si Ramplast, sticla LOW-E si feronerie Sigenia.

Accesorii pentru tamplarie din PVC, cu geam termopan: pana distantier (cale), suporti cala, capace gaura surub, capace de drenaj pt. tamplarie PVC.

Productie/transport/montare tamplarie din PVC si aluminiu la cele mai bune preturi. Calitatea produselor noastre vorbeste despre experienta noastra. REHAU Germania G-U Germania.

Producem usi interioare si exterioare din lemn masiv de diferite esente, geamuri termopan din lemn stratificat, usi placate si furniruite, usi CraftMaster, scari interioare, paturi, mese.

Producator case din lemn stratificat si feronerie pentru usi si ferestre.

Producem la comanda geamuri termopan din lemn, usi interioare din lemn. Totodata firma noastra vinde: garnituri de etansare pt. tamplarie din lemn, canturi PVC, garnituri.

Va oferim acum ultima inovatie a inginerilor germani in materie de geamuri si usi - tamplaria mixta din PVC masiv imbracat in aluminiu (profil Joseff Meeth). Executam tamplarie din PVC (tricameral).

Case pe structura usoara din lemn. Usi de garaj rezidentiale si industriale. Garduri rezidentiale si industriale. Ferestre termopan lemn stratificat. Usi termopan din lemn stratificat.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana, zugraveli decorative interior, reconditionat garduri lemn-metal.

Ofera o gama larga de detergenti si produse profesionale pentru curatenie si ingrijire, dezinfectie, la preturi foarte competitive, direct importator, fara intermediari.

Firma producatoare de tamplarie din lemn stratificat si lemn masiv. Produse executate pe baza de comanda, in fuctie de dimensiunile solicitate de client (usi, ferestre, mobilier, foisoare, pergole.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Decoratiuni interioare. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie clasica din lemn.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Mobilier de dimensiuni reduse. Optica medicala. Tamplarie clasica. Salon de coafura si frizerie. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Montare de usi metalice si grilaje.

Exploatare si industrializarea lemnului. Mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie din PVC si lemn. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Realizam scari de interior din lemn. Parchet si scandura pt. constructie. Europaleti din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie clasica. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din PVC si lemn.

Saune si accesorii pt. sauna.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi si porti industriale.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie clasica. Geamuri - furnizare si servicii. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Prelucrare lemn. Produse din lemn stratificat. Realizam scari de interior din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie clasica din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Furnizor de materiale didactice si accesorii pt. invatamant. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie clasica.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Producator de oglinzi si oglinzi venetiene. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Export de mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Exportator de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Produse de tamplarie.

Constructii din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Usi de interior.

Tamplarie clasica. Constructii civile si industriale. Etanseizari.

Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din PVC si lemn. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Tamplarie clasica.

Constructii. Servicii de constructie. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web