Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Satu-Mare activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Comercializare en-detail de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire.

www.arcadiatrade.ro

 

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare en-detail linoleum. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de proiectare pt. constructii.

www.poszet.ro

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Capse pt. tapiterii. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Impotator mobilier de baie, robinetarie.

www.talentumsm.ro

Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Armaturi sanitare pt. constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Import/export de centrale termice.

www.trotusgrup.ro


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole din judetele invecinate ( Bihor, Maramures, Salaj ).

Producator de accesorii pt. instalatii sanitare si incalzire. Picioare cada, suport pt. vase expansiune, console chiuvete, uscatoare rufe, suport prosop, rezervor pt. dilatare, suport pt. calorifere.

Desfundari canalizare, inspectii video in canalizari, inspectii video in conducte. Firma este dotata cu scule profesionale si tehnologie de ultima generatie.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de climatizare. Automatizari.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi.

Sisteme de incalzire a locuintelor. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Decoratiuni interioare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Cabine de dus. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii electrice si retele.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Articole sanitare din acril. Poliester armat cu fibra de sticla pt. constructii. Realizare piscine.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie.

Instalatii pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Servicii de proiectare pt. constructii.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii in constructii.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de mobilier pt. baie.

Producator/furnizor de articole sanitare. Instalatii si echipamente. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse de papetarie.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare en-gros de articole sanitare.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Izolatori hidro, termici si fonici. Instalatii de incalzire locuinte. Importator de faianta si gresie.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web