Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Marketing & Sondaje.

Companie tinara, intermedieri produse alimentare si nealimentare, consultanta fonduri structurale, sondaje, cercetari de MK, state de plata.

Agentie specializata in marketing direct. Oferim solutii complete de promovare a companiei Dvs. Consultanta in marketing, management.

www.publiceuroconsulting.ro

 

Firma de consultanta cu experienta de 5 ani in mediul de afaceri romanesc. Oferim expertiza in diferite domenii cum ar fi: consultanta, training, studii de piata, cercetari de marketing.


Recomandari: 11 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Marketing & Sondaje din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Consultanta afaceri, vanzari si marketing. Cercetare de piata. Inchiriere echipe si personal de vanzari. Dezvoltare software vanzari. Baze de date cu clienti.

Centru de perfectionare profesionala in management, vanzari, marketing. Primul centru de predare cursuri de perfectionare profesionala pentru agentii de vanzari si lucratorii comerciali.

Doriti sa aflati de santierele in lucru, de proiectele in derulare din tara? Tot ce se construieste in Romania, intr-un singur loc... cu date de contact de la beneficiari, proiectanti si constructori.

Telemarketing. Lider in relatiile cu clientii, centru de apel poliglot, ROMCALL va pune le dispozitie experienta sa in telemarketing, prospectarea de potentiali clienti.

Fonduri europene nerambursabile, credite IMM, servicii de factoring, planuri de afaceri, training, seminarii, sisteme de constructii, pompe de caldura, outsourcing, comunicare si relatii publice.

Publicitate prin standuri de carti de vizita in Targu Mures.

Consultanta marketing. Strategii de marketing, politici de marketing, studii de piata, cercetari de piata.

Oferim solutii de marketing creative pentru afacerile mici si mijlocii, construire si optimizare site-uri pentru toate tipurile de mobile si toate motoarele de cautare.

Marketing, promovare, ne ocupam cu placere de prezenta ta cat mai atractiva online. Daca faci ceva foarte bine si totusi nu vin rezultatele scontate: consultanta & coaching B2B; consultanta turism.

Va punem la dispozitie servicii eficiente de marketing online precum si strategii de marketing pentru inchirierea unei baze de date pe segmentul dorit.

Agentie de marketing digital, creata din pasiune pentru oamenii care doresc o afacere prospera in mediul online. Oferim solutii de optimizare SEO pentru site-ul de prezentare sau magazinul tau online; optimizare canale sociale cu scopul de crea si mentine relatia cu potentiali clienti; campanii Adwords; Audit site si multe altele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web