Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Marketing & Sondaje.

Publicitate prin standuri de carti de vizita in Targu Mures.

www.pubcards.ro

Agentie de marketing digital, creata din pasiune pentru oamenii care doresc o afacere prospera in mediul online. Oferim solutii de optimizare SEO pentru site-ul de prezentare sau magazinul tau online; optimizare canale sociale cu scopul de crea si mentine relatia cu potentiali clienti; campanii Adwords; Audit site si multe altele.

www.entix.ro

 

Consultanta afaceri, vanzari si marketing. Cercetare de piata. Inchiriere echipe si personal de vanzari. Dezvoltare software vanzari. Baze de date cu clienti.

www.glawgroup.com

Doriti sa aflati de santierele in lucru, de proiectele in derulare din tara? Tot ce se construieste in Romania, intr-un singur loc... cu date de contact de la beneficiari, proiectanti si constructori.

www.ibcfocus.ro

Telemarketing. Lider in relatiile cu clientii, centru de apel poliglot, ROMCALL va pune le dispozitie experienta sa in telemarketing, prospectarea de potentiali clienti.

www.romcall.net

Consultanta marketing. Strategii de marketing, politici de marketing, studii de piata, cercetari de piata.

www.trend-mark.ro


Recomandari: 9 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Marketing & Sondaje din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Realizare pagini web, publicatii promotionale, campanii publicitare, tipografie in special pentru domeniul medico-sanitar.

Ajutam organizatile private si publice sa-si analizeze si sa-si redefineasca strategiile, sa-si imbunatateasca eficenta operatiunilor de afaceri, sa-si optimizeze resursele tehnologice si umane.

Catalogul virtual al firmelor din judetul Mures. Firme din Mures impartite pe domenii de activitate. Anunturi gratuite, locuri de munca, firme, servicii, produse, comert, afaceri, societati.

Consultatii tehnice. Promovare comerciala. Studii de piata. Planuri de afaceri. Studii de fezabilitate. Planuri de marketing. Strategii si campanii de comunicare.

Agentie specializata in marketing direct. Oferim solutii complete de promovare a companiei Dvs. Consultanta in marketing, management.

Companie tinara, intermedieri produse alimentare si nealimentare, consultanta fonduri structurale, sondaje, cercetari de MK, state de plata.

Firma de consultanta cu experienta de 5 ani in mediul de afaceri romanesc. Oferim expertiza in diferite domenii cum ar fi: consultanta, training, studii de piata, cercetari de marketing.

Pagini Mobile - primul catalog al firmelor pe telefonul mobil. Functioneaza ca o a doua agenda pe telefonul mobil, instalarea si utilizarea fiind absolut gratuita. Varianta demo.

Director Web de produse si servicii romanesti, structurat pe categorii, detaliat, ordonat alfabetic administrat de operator uman (categorii: agricultura, afaceri, industrie, servicii, divertisment).

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web