Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Marketing & Sondaje.

Oferim solutii de marketing creative pentru afacerile mici si mijlocii, construire si optimizare site-uri pentru toate tipurile de mobile si toate motoarele de cautare.

www.vivamomentum.com

Centru de perfectionare profesionala in management, vanzari, marketing. Primul centru de predare cursuri de perfectionare profesionala pentru agentii de vanzari si lucratorii comerciali.

 

Va punem la dispozitie servicii eficiente de marketing online precum si strategii de marketing pentru inchirierea unei baze de date pe segmentul dorit.

marketingdirect.biz


Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Marketing & Sondaje din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Consultanta marketing publicitate.

Consultanta marketing; training marketing; consultanta si asistenta pentru raporturile comerciale Romania Italia; certificare ISO; consultanta in logistica industriala.

Producem tricotaje de femei, barbati si copii pe masina de tricotat stoll de finete 7, cu o capacitate medie de 20.000 buc/an.

Consultanta marketing.

Consultanta afaceri, vanzari si marketing. Cercetare de piata. Inchiriere echipe si personal de vanzari. Dezvoltare software vanzari. Baze de date cu clienti.

Marketing research company specialized in focus groups.

Servicii EBIG: cercetari de marketing; analiza concurentei; studii de segmentare; planificare strategica si evaluare; planificarea si evaluarea marcii si a mixului promotional; servicii lingvistice.

Doriti sa aflati de santierele in lucru, de proiectele in derulare din tara? Tot ce se construieste in Romania, intr-un singur loc... cu date de contact de la beneficiari, proiectanti si constructori.

Telemarketing. Lider in relatiile cu clientii, centru de apel poliglot, ROMCALL va pune le dispozitie experienta sa in telemarketing, prospectarea de potentiali clienti.

Agentie specializata in marketing direct. Oferim solutii complete de promovare a companiei Dvs. Consultanta in marketing, management.

Companie tinara, intermedieri produse alimentare si nealimentare, consultanta fonduri structurale, sondaje, cercetari de MK, state de plata.

Ofera servicii de consultanta si strategii de internet marketing. Ne desfasuram activitatea pe o piata matura, care are nevoi elevate si mai ales specifice de marketing.

Firma de consultanta cu experienta de 5 ani in mediul de afaceri romanesc. Oferim expertiza in diferite domenii cum ar fi: consultanta, training, studii de piata, cercetari de marketing.

Publicitate prin standuri de carti de vizita in Targu Mures.

Consultanta marketing. Strategii de marketing, politici de marketing, studii de piata, cercetari de piata.

Marcheting produse tehnice (mecanice). Studiu de piata. Evidenta primara. Intocmire si predare raportari directia financiara.

Studii de piata si sondaje de opinie. Diagnoze organizationale si in resurse umane. Training.

Agentie de marketing digital, creata din pasiune pentru oamenii care doresc o afacere prospera in mediul online. Oferim solutii de optimizare SEO pentru site-ul de prezentare sau magazinul tau online; optimizare canale sociale cu scopul de crea si mentine relatia cu potentiali clienti; campanii Adwords; Audit site si multe altele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web