Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 54 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Servicii de curatenie civila si industriala; intretinere marmura, granit, mozaic si alte tipuri de suprafete; amenajare si intretinere spatii verzi; servicii de dezinsectie si deratizare.

www.bsecocleaning.ro

DHN importa/comercializeaza mocheta si linoleum, produce/instaleaza tamplarie PVC-AL (ferestre si usi), jaluzele interioare textile si rulouri exterioare, oferind si servicii de montaj profesional.

www.dhn.ro

 

Distributie piese auto (de origine) pentru camioane, autobuze, semiremorci, turisme, etc. si colaborare directa in domeniile de activitate cu parteneri de traditie.

Companie romaneasca cu principal domeniu de activitate importul si distributia materialelor pt. pardoseli. Oferim si montajul profesional al acestor materiale.

www.inplast.eu

Materiale, echipamente si produse abrazive. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Distributie de produse alimentare.

www.asadi.ro

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Furnizeaza si asigura montajul pentru: covor PVC de trafic intens: antistatic, antibacterian; linoleum de trafic intens 100% natural: antistatic, antibacterian.

www.acon-flooring.ro

Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie.

Societatea AEC Grup Construct va ofera o gama larga de servicii de amenajari interioare, pornind de la renovari si mergand pana la ultimul detaliu, toate facute in cel mai scurt timp.

www.aecgrup.ro

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori parchet lemn si laminat.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Produse de tamplarie. Tamplarie din aluminiu. Materiale, echipamente si produse abrazive. Productie de echipamente de protectie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Scule diamantate. Materiale, echipamente si produse abrazive. Servicii de prelucrare a marmurei.

Aranjamente si amenajari interioare. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Importator de faianta si gresie. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Instalatii de hidroterapie si masaj.

www.bravo.ro

Constructii. Servicii de constructie. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comercializare marmura pt. constructii.

www.bravointernational.ro

Placi din policarbonat pt. constructii.

www.polycarbonat.ro

Importator gresie si faianta,marmura si granit. Prelucrare piatra naturala, montaj.

www.danserv96.com

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Materiale, echipamente si produse abrazive.

www.edelweissgrup.ro

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

www.etern.ro

Materiale, echipamente si produse abrazive. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule si accesorii. Prelucrare de materiale plastice.

www.famaprod.ro

Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Furnizare de materiale de constructii. Producator de materiale de constructii. Producator de faianta. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

www.ferdykoll.ro

Comercializare de faianta si gresie.

www.gresiesifaianta.ro

Importator de faianta si gresie. Europaleti din lemn.

www.girom.ro

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici. Comert cu materiale de constructie. Detergenti pt. uz casnic. Cosmetica, parfumerie, galanterie.

www.ceresit.ro

Materiale, echipamente si produse abrazive.

www.hermes-abrazive.ro

Importator de faianta si gresie. Comercializare de mobila.

www.ideal-casa.ro

Daca doriti sa colaborati direct cu un grup de fabrici spaniole de top si sa distribuiti gresie si faianta de calitate spaniola achizitionata la preturi ex-works, contactati-ne, noi suntem solutia!

www.ingres-casa.as.ro

Importator de faianta si gresie.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Compresoare de aer. Ferastraie cu banda. Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

Cu o experienta de peste 10 ani, gama Pietra Kaikos ofera una dintre cele mai inspirate si cuprinzatoare colectii de mozaic din piatra naturala, mozaic din sticla, cazi si lavoare lucrate manual.

www.pietrakaikos.ro

Scule de mana. Organe de asamblare.

www.koelner.pl

Adezivi gresie, piatra naturala, chituri de rosturi, mortare de sape, sape autonivelante, hidroizolatii piscine, adezivi parchet, PVC, mortare de reparatii, rasini epoxidice de injectari, vopseluri.

www.mapei.ro

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

www.marmofil.ro

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

www.marmovest.ro

Suntem o firma noua, serioasa, dornica de afirmare si prestam o gama larga de servicii de calitate in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare sau exterioare.

Importator de materiale de constructii. Importator de faianta si gresie. Materiale pt. decoratiuni interioare. Caramida pt. constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.pancolor.ro

Importator de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Echipamente si utilaje hidraulice. Import de aparate de masura si control.

www.polygon.ro

Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Aranjamente si amenajari interioare. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Comercializare en-detail linoleum. Covoare, carpete si mocheta.

Comercializare en-detail linoleum. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Aranjamente si amenajari interioare. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

www.rompolykem.ro

Consultanta in afaceri. Comert cu materiale de constructie.

Import si distributie de placi ceramice, gresie si faianta, decoruri, plinta, placi antiderapante, adezivi.

www.gresitalicum.ro

Servicii metalurgice. Carton si produse din carton. Materiale, echipamente si produse abrazive. Materiale si produse refractare.

www.silcorex.com

Materiale, echipamente si produse abrazive.

www.socrati.ro

Importam si montam de 10 ani: PVC pt. spitale/clinici/institutii/sali de sport (Gerflor); mochete de toate tipurile; parchet triplustratificat (Grabo); pardoseli suprainaltate; sape si adezivi(Forbo).

sonerg.ro

Firma cu un colectiv tanar, dinamic, deschis provocarilor. Tot ce tine de demolare, construire, renovare si restaurare este pt.echipa noastra un proiect unic.


1 - 50 din 54
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web