Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
28 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

 

Mobilier pt. gradina. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier urban.

www.berra.ro

Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Confectii, profile si armaturi metalice. Vopsitorie in camp electrostatic.

Confectii, profile si armaturi metalice. Automatizari.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Organe de asamblare. Scule electrice. Confectii metalice usoare si din materiale alternative. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

www.ejot.ro

Furnizor de containere. Vopsitorie in camp electrostatic. Containere din metal.

www.oricecontainer.ro

Instalatii electrice si retele. Vopsitorie in camp electrostatic. Tablouri si panouri electrice. Posturi electrice de transformare tensiune.

Confectii metalice.

www.fany-impex-srl.co.cc

Organe de asamblare. Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice. Oxigen imbuteliat.

www.fierforjatfocus.com

Prestari de servicii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii civile si industriale. Constructie de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Echipamente pt. realizare canalizari. Constructii-montaj. Servicii de apa si canalizare.

www.hidroconstructia.com

Reparatii de utilaj pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Tamplarie din aluminiu.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare.

Confectii, profile si armaturi metalice.

www.piroux.com

Sisteme de alarma, paza si securitate. Confectii, profile si armaturi metalice.

Prestari de servicii. Comert en-gros. Unitate de alimentatie. Servicii de turism.

Realizam o gama variata de produse din fier, fier forjat, profile rectangulare sau rotunde, si diferite combinatii ale acestora, orice tipo/dimensiuni.

Capital integral privat, infiintata in 2004. Servicii oferite in doua directii: *debitare cu laser *confectii metalice.

www.setrometal.ro

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

www.stelmarcom.ro

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Prelucrare de metale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Case, cabane, vile la cheie...constructii civile, mobilier lemn, depozite lemn, acoperisuri, scari interioare, comercializare lemn brad si fag.

www.construim.ro


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Productie remorci, semiremorci(autorizate RAR); produse din cauciuc; produse din fibra de sticla; reparatii utilaje si auto; remorci si confectii metalice la comanda.

Contractor sau consultant general constructii; proiectant general obiective industriale si civile.

Casete luminoase, copertine, panouri publicitare, serigrafie, inscriptionari de orice fel, consultanta, confectii metalice de orice fel, grafica; birou specializat pt. intocmirea dosarelor de autorizare.

Producator de tamplarie termoizolanta din Pvc - Rehau si aluminiu - Alumil. Placari fatade si pereti cortina. Rulouri, glafuri si accesorii pentru usi si ferestre termopan. Amenajari interioare.

Tamplarie aluminiu si PVC; lucrari executate sau in curs de executie; Opera Platza (perete cortina, tamplarie exterioara), magazin Elvila Brasov (perete cortina, tamplarie exterioara, placare aluminiu.

Proiectam si realizam sisteme de schela, sisteme de cofrage si sisteme de popi de calitate, oricare ar fi tipul si dimensiunile produsului solicitat.

Societatea noastra importa si comercializeaza rafturi si stelaje metalice pentru dotarea spatiilor comerciale si depozitelor. Oferim consultanta, proiectare, transport, executie si garantie.

Scari lemn, scari, scari lux, scari elicoidale, scari beton, scari economice, metalice, structura metalica, vanguri lemn.

Productie confectii metalice diverse; proiectare si consultanta in domeniul alimentarii cu energie electrica; executie lucrari de constructii montaj si instalatii.

Unicul distribuitor al produselor La Fortezza (Italia) rafturi metalice, mobilier metalic. Ofera solutii si servicii complete de consultanta ref. proiectare, amenajare.

Confectii metalice - orice tipo-dimensiuni. Terase si copertine, porti si garduri. Scari si balustrade, grilaje si decoratiuni. Mobilier, paturi, rafturi, etajere, fisete. Garaje, magazii, depozite.

Executam confectii metalice pentru linii aeriene de medie si inalta tensiune, trasee de cablu pentru hale si vapoare si orice fel de confectii metalice in functie de specificatia tehnica.

Divizia Office. Sisteme de pereti divizori din sticla sau conglomerat lemnos placat in functie de cerintele clientului.

Comercializam tigle metalice, tabla cutata, tabla trapeziodala, tabla tigla, tabla ondulata, tabla plana, tigla metalica, jgheaburi, burlane, ferestre mansarda, rulouri, scari acces: RUUKKI/FAKRO.

Structuri metalice, hale industriale.

Activitate in domeniul utilajelor de panificatie, patiserie si cofetarie - vanzari - reparatii, piese de schimb si constructii metalice din inox pt. industria alimentara.

Usi technice din lemn, usi resistent la foc, usi de interior.

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

Firma noastra comercializeaza (eventual instalare/montaj) urmatoarele: usi metalice rezistente la foc REI 60 si REI 120; usi din lemn; usi de sticla; bariere auto si automatizari porti.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii, reconditionari, consolidari civile.

Vanzarea si inchirierea de containere de birou, containere sanitare, containere depozitare si containere mixte pentru organizari de santier.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web