Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
33 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Prelucrare lemn. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

 

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente si utilaje hidraulice. Mecanica fina.

Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii din lemn. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Agentie de publicitate. Agentie full de publicitate. Productie de firme luminoase. Panouri electronice, tridimensionale.

www.aristocrat.com.ro

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Confectii, profile si armaturi metalice.

Tamplarie din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Cazane si recipienti din metal sub presiune. Constructii. Servicii de constructie. Confectii si profile din aluminiu.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii civile si industriale.

Confectii, profile si armaturi metalice. Comercializare produse de metalurgie. Echipamente si utilaje hidraulice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Productie remorci, semiremorci(autorizate RAR); produse din cauciuc; produse din fibra de sticla; reparatii utilaje si auto; remorci si confectii metalice la comanda.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Reparatii de utilaj petrolier. Utilaje si echipamente petrochimice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Servicii de recuperare hartie uzata. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Utilaje si echipamente pt. industria chimica.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de metale. Operatiuni de zincare la cald.

Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Confectii, profile si armaturi metalice. Forja.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii in constructii.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii. Servicii de constructie. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Confectii, profile si armaturi metalice. Izolatori hidro, termici si fonici. Tamplarie din aluminiu si PVC.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii si profile din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Decoratiuni. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat.

Produse chimice anticorosive. Cazane si recipienti din metal sub presiune. Constructii civile si industriale. Automatizari. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Aranjamente si amenajari interioare. Recipienti si conducte pt. transport/depozitare.

www.protectchim.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Confectii, profile si armaturi metalice. Forja. Instalatii de incalzire si climatizare. Hidroizolatii cu cauciuc sintetic. Decoratiuni interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prestari de servicii. Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de metale.

Confectii metalice - orice tipo-dimensiuni. Terase si copertine, porti si garduri. Scari si balustrade, grilaje si decoratiuni. Mobilier, paturi, rafturi, etajere, fisete. Garaje, magazii, depozite.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii. Servicii de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prestari de servicii.

Utilaje pt. industria de constructii. Cazane si recipieni din metal. Confectii, profile si armaturi metalice. Productie de cazane si recipienti din metal.

www.termorep.ro

Comert cu produse de uz general. Transport rutier intern de marfa. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Confectii metalice usoare si din materiale alternative. Comert en-gros.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Masini si utilaje pt. agricultura. Ambalaje realizate din materiale plastice. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi anti-incendiu.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Morarit si panificatie.

Productie de cazane si recipienti din metal. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Prelucrare de metale.

www.genoyer.com


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Tamplarie PVC si Aluminiu. Rate. Avantajos.

Case, cabane, vile la cheie...constructii civile, mobilier lemn, depozite lemn, acoperisuri, scari interioare, comercializare lemn brad si fag.

Capital integral privat, infiintata in 2004. Servicii oferite in doua directii: *debitare cu laser *confectii metalice.

Unic producator de plase sudate.

Realizam o gama variata de produse din fier, fier forjat, profile rectangulare sau rotunde, si diferite combinatii ale acestora, orice tipo/dimensiuni.

Fierul forjat - confectionam porti, garduri, balustrade pentru scari, balustrade pentru balcoane, diverse din fier forjat.

Executam copertine, case din lemn, garduri metalice, firme luminoase, scari interioare, vinzari polyplan.

Confectii metalice.

Producator si distribuitor bancute parc si gradina, modele din teava si fonta turnata in diferite modele, producator cosuri de gunoi din tabla zincata si lemn de fag.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Utilaje pt. constructii. Reparatii utilaje pt. industria miniera. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii electrice si retele. Comert en-gros si en-detail.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Mobilier pt. gradina. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier urban.

Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Intretinere si reparatii cai ferate.

Confectii, profile si armaturi metalice. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web