Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 72 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Activitate in domeniul utilajelor de panificatie, patiserie si cofetarie - vanzari - reparatii, piese de schimb si constructii metalice din inox pt. industria alimentara.

www.amc-prodimpex.ro

Comercializam tigle metalice, tabla cutata, tabla trapeziodala, tabla tigla, tabla ondulata, tabla plana, tigla metalica, jgheaburi, burlane, ferestre mansarda, rulouri, scari acces: RUUKKI/FAKRO.

www.bigserv.ro

 

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

www.bogdesign.ro

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Societatea noastra importa si comercializeaza rafturi si stelaje metalice pentru dotarea spatiilor comerciale si depozitelor. Oferim consultanta, proiectare, transport, executie si garantie.

www.rasterom.ro

Instalatii electrice si retele.

Structuri metalice, hale industriale.

constructiimetalice.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Articole din metal cu prelucrare la rece.

Servicii in constructie. Constructii-montaj. Finisaje pt. constructii civile. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Decoratiuni interioare.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii, reconditionari, consolidari civile.

www.axainvest.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.celpisa.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.coifer.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.con-dem.com

Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.coref.net

Unicul distribuitor al produselor La Fortezza (Italia) rafturi metalice, mobilier metalic. Ofera solutii si servicii complete de consultanta ref. proiectare, amenajare.

www.danysgroup.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii. Servicii de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.gratare.ro

Catarguri pt. celebrari. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.catarge.ro

Rezervoare si recipienti pt. depozitare de lichide. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Import-export de produse din inox. Tevi sudate. Comert metal. Sisteme de franare. Filtre de aer. Produse de cosmetica auto: curatare, intretinere.

Rafturi metalice de cea mai buna calitate pentru economia timpului si spatiului in depozite, birouri si spatii de inmagazinare. Asiguram preturi de producator pentru toate modelele de rafturi.

www.rafturi.com

Containere deseuri de diferite dimensiuni, deasemenea si orice alte confectii metalice! Deviza noastra: calitate + pret exceptional = EDMAROM PROD 2007.

Executam confectii metalice pentru linii aeriene de medie si inalta tensiune, trasee de cablu pentru hale si vapoare si orice fel de confectii metalice in functie de specificatia tehnica.

www.electroclem.ro

Productie confectii metalice diverse; proiectare si consultanta in domeniul alimentarii cu energie electrica; executie lucrari de constructii montaj si instalatii.

www.elmet-group.ro

Tamplarie aluminiu si PVC; lucrari executate sau in curs de executie; Opera Platza (perete cortina, tamplarie exterioara), magazin Elvila Brasov (perete cortina, tamplarie exterioara, placare aluminiu.

Constructii pt. industria energetica. Automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Vopsitorie. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale.

www.saem.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Aparate si echipamente de afisaj luminos. Echipamente pentru iluminat stradal. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Productie de firme luminoase. Imprimerie personalizata pe autocolante. Imprimerie pe suport textil. Servicii de serigrafie si tampografie.

www.eurostrada.ro

Constructii civile si industriale.

Societatea se dedica productiei de otel-beton pentru cladiri si constructii civile. Obiectivul este elaborarea si asamblarea in atelier a carcaselor ce vor fi utilizate in structurile din beton.

www.ferrallas-romespa.ro

Compresoare de aer. Instalatii si utilaje pneumatice. Rezervoare si recipienti pt. depozitare de lichide. Capse pt. tapiterii. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto.

www.gica.ro

Rafturi metalice. Mobilier din metal pt. pastrare/arhivare documente. Mobilier pt. depozite. Rafturi, stative.

www.gsrafturimetalice.ro

Firma noastra comercializeaza (eventual instalare/montaj) urmatoarele: usi metalice rezistente la foc REI 60 si REI 120; usi din lemn; usi de sticla; bariere auto si automatizari porti.

www.hsl.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizare produse alimentare.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Utilaje pt. prelucrari mecanice. Masini electrice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic. Instalatii electrice si automatizari.

www.icpe-me.ro

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

www.ielfa.ro

Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente de control si verificare acces. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date.

www.imsat.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Inginerie; proiectare. Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic. Producator de componente electrotehnice. Service auto tren rulare include echilibrare si geometrie roti.

www.icpe-ca.ro

Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.marivila.ro

Transport rutier intern. Confectii, profile si armaturi metalice. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.noyexim.ro

Societate autorizata ISCIR pt. construire, montare, reparare cazane de abur, apa fierbinte si calda, recipiente si instalatii mecanice sub presiune, centrale termice, spalari chimice si puneri in functiune.

metalicagrup.ro

Preforme si flacoane PET - productie. Prelucrare de metale.

Vanzarea si inchirierea de containere de birou, containere sanitare, containere depozitare si containere mixte pentru organizari de santier.

www.mobilbox.ro

Confectii metalice: porti culisante batante autoportante fier forjat, industriale, sectionale, rezidentiale. Usi garaj. Usi atipice. Copertine, luminatoare policarbonat, acoperiri scari interioare/ext

servconstruct.ro

Contractor sau consultant general constructii; proiectant general obiective industriale si civile.

www.moderncm.ro

Usi technice din lemn, usi resistent la foc, usi de interior.

www.potteau.com

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.nbfactory.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.


1 - 50 din 72
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web