Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Apa Epurare & Alimentare & Canalizare.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Servicii de apa si canalizare. Constructie civila.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

www.alticon-company.home.ro

 

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Consultanta pt. management. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii de protectia mediului.

www.atva.ro

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Protectia mediului. Servicii de protectia mediului. Agentie locala de protectia mediului.

www.biotechcenter.ro

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

www.agwater.ro

Servicii de apa si canalizare. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare.

Servicii de apa si canalizare.

Firma italo-romana, producator de rezervoare, statii de epurare, separatoare de hidrocarburi, echipamente pt. stocare, alimentare, tratarea si epurarea apelor civile si industriale.

www.emmetiplast.ro

Apa, canal, instalatii, lucrari, constructii, proiect, bransament, racorduri, intretinere, fose, septice, camine, vidanja, vidanjari, decolmatare, curatire, alimentare, aductiune, retele, bransamente.

www.europartenerinstal.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Proiectare poduri. Servicii de protectia mediului.

Executam foraje de apa de mica si mare adancime diam. 509 mm, cu instalatii FA12 echipate cu coloane PVC diametru 160-270 adancimi de la 50-300 m. Executam lucrari hidroutilitare, alimentari cu apa.

Executam instalatii sanitare, termice, extinderi apa si canalizare, bransamente apa, bransamente canalizare, montaj fose septice, drenuri, interventii apa canalizare la orice ora cu transport propriu, asigur service la societati comerciale, asociatii de proprietari. Montez termosistem cladiri, blocuri la cel mai mic pret.

Servicii de apa si canalizare.

Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Saune si accesorii pt. sauna.

www.timgroup.ro


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Apa Epurare & Alimentare & Canalizare din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

AUDITECO este o firma de audit si consultanta de mediu ce ofera solutii profesionale, optime si rapide la problemele de mediu ale organizatiilor.

Sisteme profesionale pentru filtrarea si tratarea apei. Dedurizatoare, sterilizatoare cu UV, clorinatoare, osmoza inversa.

Instalatii HVAC, termice, sanitare, electrice, proiectare, consultanta.

Firma olandezo-romana: tratarea apei; dedurizare; osmoza inversa; filtrare; consultanta in afaceri.

Captare, producere, distributie apa, producere si distributie energie termica. Constructii si reparatii in constructii. Instalatii si reparatii in constructii.

Executam avantajos foraje puturi apa (fantani), adancimi 20-100 m, pt. alimentari cu apa a constructiilor civile (casa de vacanta,vile) sau industriale.

Intretinere electromecanica centre comerciale si cladiri. Sisteme de tratarea apelor uzate menajere.

Reprezentanta firma germana, producatoare de capace de canalizare, gratare, rigole prefabricate, cutii de hidranti.

Filtre dezinfectie a apei in toate domeniile si a bazinelor de inot cu ultra violete, avind o capacitate de prelucrare de min. 1,5-3000 mc/ora.

Consultanta mediu si sisteme de calitate.

Executa lucrari complexe de foraje puturi pentru apa, foraj de mica si mare adancime, puturi adanci, denisipari, intretineri puturi, forare puturi adancime apa potabila, alimentare apa.

Instalatii sanitare, termice, incendiu, automatizari, contorizari. Execut in subantrepriza instalatii sau parti de instalatii, service. Dispun de toata logistica necesara-transport, scule.

Va ofera servicii rapide si preturi atractive: vidanjare, vidanjari, desfundare, decolmatare, spalare retele canalizare. Vidanjare fose septice, subsoluri, bazine, decantoare.

Servicii de apa si canalizare. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa.

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Masini si echipamente din mase plastice. Poliuretan. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Masini si echipamente pentru imbuteliat.

Furnizor pompe. Productie si comercializare motoare electrice. Robinete industriale, vane, supraplin.

Servicii de apa si canalizare. Telefoane utile.

Servicii de apa si canalizare. Servicii de epurare si tratare a apei.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei.

Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare. Servicii de epurare si tratare a apei. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Realizare piscine.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Servicii de apa si canalizare. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii de proiectare pt. constructii. Consultanta. Proiectare poduri. Geodezie si studii ale solului. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica.

Fundatie. Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei. Ecologie.

Servicii de administrare si gospodarire locala. Servicii de apa si canalizare. Proiectare si consultanta pt. retele de apa si canalizare. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei.

Compresoare de aer. Servicii de epurare si tratare a apei. Furnizor pompe.

Servicii de apa si canalizare. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Servicii de apa si canalizare. Echipamente de control si verificare acces. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Contoare si echipamente de masura. Echipamente frigorifice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si echipamente.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei.

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Servicii de apa si canalizare. Servicii de epurare si tratare a apei. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Furnizor pompe. Servicii de epurare si tratare a apei.

Echipamente frigorifice. Servicii de apa si canalizare. Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice.

Constructii speciale. Servicii de apa si canalizare.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Scule electrice. Instalatii de incalzire si climatizare. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Instalatii si utilaje pneumatice. Echipamente si utilaje hidraulice.

Furnizare de materiale de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web