Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Apa Epurare & Alimentare & Canalizare.

Servicii de administrare si gospodarire locala. Servicii de apa si canalizare. Proiectare si consultanta pt. retele de apa si canalizare. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei.

www.catd.ro

Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii. Servicii de apa si canalizare. Servicii de epurare si tratare a apei. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele.

 

Inchirierea si igienizarea toaletelor ecologice mobile. Cabine de paza. Sisteme de gard mobil.

Executam avantajos foraje puturi apa (fantani), adancimi 20-100 m, pt. alimentari cu apa a constructiilor civile (casa de vacanta,vile) sau industriale.

www.forapex.ro

Instalatii in constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de epurare si tratare a apei. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Proiectare poduri. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de apa si canalizare.

www.redisconstruct.ro

Servicii de apa si canalizare.

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Apa Epurare & Alimentare & Canalizare din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

AUDITECO este o firma de audit si consultanta de mediu ce ofera solutii profesionale, optime si rapide la problemele de mediu ale organizatiilor.

Sisteme profesionale pentru filtrarea si tratarea apei. Dedurizatoare, sterilizatoare cu UV, clorinatoare, osmoza inversa.

Instalatii HVAC, termice, sanitare, electrice, proiectare, consultanta.

Laborator de analize fizico-chimice in domeniu protectiei mediului pentru aer, apa si sol. Producator de reactivi specifici pentru analiza apei, si truse portabile de analiza. Servicii de bioremediere.

Firma olandezo-romana: tratarea apei; dedurizare; osmoza inversa; filtrare; consultanta in afaceri.

Apa, canal, instalatii, lucrari, constructii, proiect, bransament, racorduri, intretinere, fose, septice, camine, vidanja, vidanjari, decolmatare, curatire, alimentare, aductiune, retele, bransamente.

Intretinere electromecanica centre comerciale si cladiri. Sisteme de tratarea apelor uzate menajere.

Reprezentanta firma germana, producatoare de capace de canalizare, gratare, rigole prefabricate, cutii de hidranti.

Filtre dezinfectie a apei in toate domeniile si a bazinelor de inot cu ultra violete, avind o capacitate de prelucrare de min. 1,5-3000 mc/ora.

Consultanta mediu si sisteme de calitate.

Executa lucrari complexe de foraje puturi pentru apa, foraj de mica si mare adancime, puturi adanci, denisipari, intretineri puturi, forare puturi adancime apa potabila, alimentare apa.

Instalatii sanitare, termice, incendiu, automatizari, contorizari. Execut in subantrepriza instalatii sau parti de instalatii, service. Dispun de toata logistica necesara-transport, scule.

Va ofera servicii rapide si preturi atractive: vidanjare, vidanjari, desfundare, decolmatare, spalare retele canalizare. Vidanjare fose septice, subsoluri, bazine, decantoare.

Firma italo-romana, producator de rezervoare, statii de epurare, separatoare de hidrocarburi, echipamente pt. stocare, alimentare, tratarea si epurarea apelor civile si industriale.

Executam foraje de apa de mica si mare adancime diam. 509 mm, cu instalatii FA12 echipate cu coloane PVC diametru 160-270 adancimi de la 50-300 m. Executam lucrari hidroutilitare, alimentari cu apa.

Importul si si distributia de echipamente industriale diverse. Va oferim o gama cat mai larga de produse menite sa va satisfaca pe deplin.

Servicii vidanjare. Curatare canalizare cu echipamente de ultima generatie.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Servicii de apa si canalizare. Constructie civila.

Servicii de apa si canalizare. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa.

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Masini si echipamente din mase plastice. Poliuretan. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Masini si echipamente pentru imbuteliat.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

Furnizor pompe. Productie si comercializare motoare electrice. Robinete industriale, vane, supraplin.

Servicii de apa si canalizare. Telefoane utile.

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei.

Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare. Servicii de epurare si tratare a apei. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Realizare piscine.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Servicii de apa si canalizare. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii de proiectare pt. constructii. Consultanta. Proiectare poduri. Geodezie si studii ale solului. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica.

Fundatie. Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Consultanta pt. management. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii de protectia mediului.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Protectia mediului. Servicii de protectia mediului. Agentie locala de protectia mediului.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei. Ecologie.

Compresoare de aer. Servicii de epurare si tratare a apei. Furnizor pompe.

Servicii de apa si canalizare. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Servicii de apa si canalizare. Echipamente de control si verificare acces. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Contoare si echipamente de masura. Echipamente frigorifice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si echipamente.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Confectii, profile si armaturi metalice. Morarit.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei.

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Furnizor pompe. Servicii de epurare si tratare a apei.

Servicii de apa si canalizare. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare.

Servicii de apa si canalizare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web