Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Apa Epurare & Alimentare & Canalizare.

Servicii de apa si canalizare. Servicii de epurare si tratare a apei.

Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de apa si canalizare. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Servicii agricole in vederea cresterii randamentului culturilor.

 

Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Apa Epurare & Alimentare & Canalizare din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Captare, producere, distributie apa, producere si distributie energie termica. Constructii si reparatii in constructii. Instalatii si reparatii in constructii.

Apa, canal, instalatii, lucrari, constructii, proiect, bransament, racorduri, intretinere, fose, septice, camine, vidanja, vidanjari, decolmatare, curatire, alimentare, aductiune, retele, bransamente.

Firma italo-romana, producator de rezervoare, statii de epurare, separatoare de hidrocarburi, echipamente pt. stocare, alimentare, tratarea si epurarea apelor civile si industriale.

Executam foraje de apa de mica si mare adancime diam. 509 mm, cu instalatii FA12 echipate cu coloane PVC diametru 160-270 adancimi de la 50-300 m. Executam lucrari hidroutilitare, alimentari cu apa.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Servicii de apa si canalizare. Constructie civila.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

Distribuitor de energie termica. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Consultanta pt. management. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii de protectia mediului.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Protectia mediului. Servicii de protectia mediului. Agentie locala de protectia mediului.

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Servicii de apa si canalizare. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare.

Servicii de apa si canalizare.

Constructii-montaj. Servicii in constructie. Servicii de apa si canalizare. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Proiectare poduri. Servicii de protectia mediului.

Echipamente frigorifice. Servicii de apa si canalizare. Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice.

Servicii de apa si canalizare. Constructii civile si industriale. Constructii socio-culturale. Transport rutier intern de calatori. Transport rutier intern de marfa.

Servicii de epurare si tratare a apei. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Servicii de apa si canalizare. Alimentare si canalizare cu apa si utilitati. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei. Contoare pt. apa; apometre diferite debite.

Servicii de apa si canalizare.

Alimentare si canalizare cu apa si utilitati.

Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Saune si accesorii pt. sauna.

Comert cu produse de uz general. Constructii civile si industriale. Servicii de apa si canalizare. Exploatare forestiera. Comercializare cu amanuntul de produse de panificatie. Turism rural. Agroturism. Pensiune agroturistica.

Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa. Servicii de apa si canalizare.

Executam instalatii sanitare, termice, extinderi apa si canalizare, bransamente apa, bransamente canalizare, montaj fose septice, drenuri, interventii apa canalizare la orice ora cu transport propriu, asigur service la societati comerciale, asociatii de proprietari. Montez termosistem cladiri, blocuri la cel mai mic pret.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web