Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje.

Producem si comercializam saci de plastic pentru produse textile - simplii sau imprimati, cu forma umerasului sau drepti; pungi pentru impachetat, role de folie, pungi pentru cumparaturi.

www.polyplasticsgavana.ro

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor halbe de bere. Accesorii pt. industria alimentara. Producator de matrite/accesorii pt. injectie materiale plastice.

www.amplast.ro

 

Cu o prezenta pe piata de peste 7 ani, Delta Plast Holding este unul dintre cele mai importante centre regionale de productie si comercializare de folie si ambalaje din polietilena, huse, saci.

www.deltaplast.ro

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizare produse alimentare. Accesorii pt. industria alimentara. Echipamente si materii prime pt. patiserie. Industrializare, exploatare si preparare carne.

www.duton.ro

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor de materii prime pt. industria chimica.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare en-detail a materialelor plastice. Depozit de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Comercializare produse de papetarie.

www.prointermed.ro

Colectare a deseurilor de tip PET si reciclarea acestora(granule si fibre textile).

Folii si ambalaje din folie de polietilena LDPE, HDPE si BOPP, simple sau imprimate, dimensiunisi utilizari multiple, pungi vid, sacose, huse confectii, folie termo, pungi HDPE paine.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Importator si distribuitor de ambalaje. Gama completa de ambalaje pentru: magazine alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie. Peste 400 de prod. diferite.

Banda adeziva scotch simpla si personalizata, banda dublu adeziva, folie extensibila strech, folie termocontractibila PVC, banda polipropilenica PP pentru paletizat, dispozitive pentru ambalat.

Pungi polipropilena, pungi preformate cu pliuri laterale, pungi cu lipire longitudinala.

Benzi adezive, banda tip scotch, benzi de hartie, folie cu bule, folie strech, dispozitiv pentru intindere folie scotch, banda de polipropilena, capse tip U.

Injectii mase plastice, capace de plastic pentru tevi filetate sau netede, dopuri, capace, busoane, distantiere din polietilena.

Imprimam pungi si sacose de inalta, medie si joasa densitate in 1-6 culori cu sigla clientului. Pungi si sacose personalizate sau neimprimate.

Producem ambalaje din carton ondulat sau duplex, orice dimensiune sau tiraj.

Distribuitor produse de unica folosinta si accesorii pt. hoteluri, restaurante si catering. Oferta produse/servicii: paie, vesela (plastic si aluminiu), pahare, caserole (plastic, polistiren).

Health Care Packaging - producator, exportator si importator de ambalaje flexibil. Reprezentant al firmei Billerud. Expert pt. ambalaje flexibile.

Producem cutii din PVC transparent, ambalaje tip blister, recipiente de unica folosinta, promotionale din polipropilena (mape, genti, caiete mecanice) la cotele dorite de clienti, personalizari.

Producere de sacose personalizate din plastic, LDPE si HDPE. Personalizarea sacoselor din hartie, Personalizarea benzilor adezive tip scotch.

Comercializam vesela din plastic de unica folosinta marca DOPLA.

Reprezentanta Orwak Suedia vindem prese hidraulice pt. balotat deseuri reciclabile, prese industriale, prese de brichetat, mori de macinat, presocontainere si comprimatoare, regranulatoare plastic.

Lider mondial in productia de sisteme de ambalare de folosinta indelungata din plastic - care reduc costurile logistice ale beneficiarilor.

Productie pungi din plastic, sacose personalizate, pungi din hartie, disponibile si in serie mica.

Distribuitor ambalaje din plastic - europaleti si box paleti din plastic pt. industria alimentara.

Producator de saci mari tip big bag (saci polipropilena, big bags, saci PP, jumbo bags). Sacii mari, containerele flexibile, big bags-urile din polipropilena se prezinta intr-o gama larga de variante.

Productie de galeti si casarole IML.

Producator romanesc de masini de ambalat in folie termo, sisteme de ambalat si impachetat pentru orice tip de produse (panificatie, legume, fructe, cutii, rame, casolete etc).

Vreti ceva deosebit? Nu gasiti ambalajul potrivit? Cu ajutorul sectiilor design si matriterie putem crea ambalajul potrivit pentru produsul dumneavoastra! Suntem din 1991 pe piata romaneasca.

Producatori de clisee flexografice pentru imprimarea flexo.

Va oferim ambalaje din polietilena si polipropilena, folii, saci, pungi, sacose personalizate; pungi ziplok sau cursor; ambalaje din hartie si carton, pungi din hartie.

Furnizor de ambalaje.

Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Prelucrari mecanice prin aschiere. Ambalaje realizate din materiale plastice. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Jucarii pt. prescolari si scolari. Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii civile si industriale.

Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile. Produse de cosmetica pt. industria auto. Ambalaje realizate din materiale plastice. Chimie analitica si cercetare pt. industria chimica. Materiale si substante pt. dezinfectie si dezinsectie.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Comert en-gros. Comert en-gros a materialelor plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comert en-detail.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Ambalaje speciale aluminiu/polipropilena pt. industria alimentara. Furnizor de ambalaje. Producator de matrite/accesorii pt. injectie materiale plastice.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Ambalaje de plastic pt. vidare. Furnizor de masini si echipamente pt. ambalare in vid. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Inlocuitori din piele. Prelucrare de materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Comercializare accesorii pt. industria textila. Produse din mase plastice.

Distributie de produse de unica folosinta. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Echipamente, utilaje si amenajari pt. unitati alimentatie publica.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Sacose din materiale plastice. Articole de menaj.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Sacose din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Matrite de injectie mase plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Furtunuri cauciuc si PVC. Furnizare tevi.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Imprimerie pe suport textil. Poliester.

Restaurant.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web