Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

www.go.clipa.ro

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Comert en-gros. Comert en-gros a materialelor plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comert en-detail.

 

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Sacose din materiale plastice.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Imprimerie pe suport textil. Poliester.

Drapele si steaguri pt. comemorari si sarbatoriri. Marochinarie. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Masini si utilaje pt. agricultura. Ambalaje realizate din materiale plastice. Confectii, profile si armaturi metalice.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Colectare a deseurilor de tip PET si reciclarea acestora(granule si fibre textile).

Producerea ambalajelor din polietilena joasa si inalta densitate: folii, pungi, saci si sacose, neimprimate sau imprimate 1-6 culori sau policromie.

Imprimam pungi si sacose de inalta, medie si joasa densitate in 1-6 culori cu sigla clientului. Pungi si sacose personalizate sau neimprimate.

Producem si comercializam saci de plastic pentru produse textile - simplii sau imprimati, cu forma umerasului sau drepti; pungi pentru impachetat, role de folie, pungi pentru cumparaturi.

Folii si ambalaje din folie de polietilena LDPE, HDPE si BOPP, simple sau imprimate, dimensiunisi utilizari multiple, pungi vid, sacose, huse confectii, folie termo, pungi HDPE paine.

Distribuim ambalaje, polietilena, pungi personalizate, ambalaje imprimate, pahare plastic, caserole, pungi vid, pungi termocontractibile, pungi ambalat paine.

Producator pungi vid, termocontractibile, pentru industria alimentara, pungi polietilena cu AL, pungi polipropilena, film PA/PE, masini de vacuumat.

Producator de saci mari tip big bag (saci polipropilena, big bags, saci PP, jumbo bags). Sacii mari, containerele flexibile, big bags-urile din polipropilena se prezinta intr-o gama larga de variante.

Va oferim ambalaje din polietilena si polipropilena, folii, saci, pungi, sacose personalizate; pungi ziplok sau cursor; ambalaje din hartie si carton, pungi din hartie.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor halbe de bere. Accesorii pt. industria alimentara. Producator de matrite/accesorii pt. injectie materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizare produse alimentare. Accesorii pt. industria alimentara. Echipamente si materii prime pt. patiserie. Industrializare, exploatare si preparare carne.

Furnizor de ambalaje. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Sacose din materiale plastice. Articole de menaj.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor de materii prime pt. industria chimica.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare en-detail a materialelor plastice. Depozit de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Comercializare produse de papetarie.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Cu o prezenta pe piata de peste 7 ani, Delta Plast Holding este unul dintre cele mai importante centre regionale de productie si comercializare de folie si ambalaje din polietilena, huse, saci.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web