Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

ASD - automatizari de la A la Z. Produce si dezvolta echipamente si statii de lucru industriale la cererea clientului. Asiguram depanare si interventie la echipamente si utilaje industriale.

www.artsoftdesign.ro

O noua Bursa de Transport care doreste sa vina atat in ajutorul transportatorilor cat si a celor care doresc sa beneficieze de servicii de transport. Inscrierea este gratuita.

www.piatadetransport.ro

 

Web design, web hosting, programe de calculator, consultanta IT de calitate si la preturi negociabile. Promotii periodice. Tehnologii de inalta performanta.

www.navigate.ro

Proiectare software la cerere; programe la cheie: contabilitate AGSPro si CPSPlus, cadastru funciar si edilitar InfoZone, cadastru online, magazin online.

www.satura.ro

Software. Software si solutii informatice personalizate. Servicii informatice.

www.softnetconsulting.ro


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Dezvoltare software, implementare, consultanta IT, instruire IT.

Furnizor aplicatii de informatica economica si legislative. Ciel, WinMENTOR, Legis.

Echipamente de personalizare si duplicare CD/DVD, MiniCD, business card CD; Realizare CD-uri personalizate.

Sisteme palm pentru agenti de vanzari; Localizare GPS si sisteme de gestionare parc auto; Soft hotelier; Software pentru automatizari industriale.

Agentia noastra promoveaza solutii noi si inovatoare pentru toti cei care doresc o prezenta eficienta, percutanta si de calitate pe Internet, suport digital sau tiparit.

Producere, comercializare si implementare de software pt afaceri: Hermes - solutia pentru automatizarea fortei de vanzare; B-Org - ERP pt firme medii; Neomanager - solutia integrata pt firme mici.

Berg Computers produce soft la comanda, realizeaza design web, comercializeaza propriul ERP - bcManager, precum si bcDeblocari, un program realizat special pentru productia in regim lohn.

Dezvoltare software si outsourcing pentru platforma Sun Java, Microsoft, baze de date Oracle.

Distributie software general de proiectare CMS IntelliCAD, (similar cu AutoCAD Autodesk) la preturi cuprinse intre 100-300 euro. Proiectare instalatii pentru constructii civile; Documentatii PS.

Productie progame gestiune, servicii, contabilitate, evidenta clienti, furnizori, vanzare automobile. Aplicati web, baze de date, comenzi on-line. Consultanta si administrare sisteme informatice.

Totul despre IT&C.

Proiectare automatizari industriale si software. Servicii de mentenanta si service calculatoare. Service utilaje cariere.

Companie specializata in proiectare web ofera servicii complete de: web design, comert electronic, gazduire web, e-marketing, print design si corporate ID, multimedia.

Proiectarea si productia circuitelor imprimate de 1 strat, 2 straturi si multistrat. Distribuitor pentru softurile CAM350 si Target 3001!

Gazduire site-uri web, inregistrare domenii internet, webdesign si programare web, creare site-uri web profesionale, dezvoltare de software economic si industrial.

Firma noastra ofera o gama larga de servicii, variind de la design industrial, aplicatii web pana la grafica si aplicatii software.

Gazduire pagini web, webdesign si proiectare profesionala, inregistrare domenii .ro si internationale, gazduire adrese e-mail personalizate, pachete de tune-up webpage, promovare, optimizare web.

Recunoscut pentru caliatea ridicata a serviciilor web: siteuri web, portaluri, marketing, printuri digitale, grafica 2D/3D, mentenanta si intretinere, hosting.

Programe de contabilitate, gestiune, salarii, mijloace fixe. Dezvoltarea de aplicatii software la cerere. Download demo gratuit la toate produsele noastre.

Web design & aplicatii web. Oferim clientilor solutii complete pentru utilizarea internetului in afaceri precum si idei indraznete in domeniul serviciilor.

Creare&dezvoltare de software pentru nevoile utilizatorului; retelistica; webdesign; asigurare de produse hardware, componente calculator, configuratii complete, productie sunet spoturi publicitare.

Offers small business software services from Romania, like custom application development, web application development and maintenance. Software personalizat, gazduire domenii.

Software House specializata in furnizarea de solutii integrate (Hw&Sw) de gestiune resurse umane si gestiune economica.

Dezvoltarea de aplicatii software. Specializati in aplicatii pentru terminale mobine (Windows CE). Dezvoltarea de aplicatii pentru depozite si hale industriale, aplicatii de tip workflow.

Program de contabilitate, program de evidenta pentru centrele medicale. Ruleaza sub Linux si Windows. Programele sunt construite pe trei nivele: server de baze de date, server de aplicatie si client.

Webdesign, webhosting, grafica publicitara, servicii multimedia, distributie soft si calculatoare.

Dezvoltare si distributie de software si comercializare de componente de calculator speciale. Distribuim solutii de protectie software, programe de proiectare geotehnica GEO.

Producator si integrator de aplicatii de tip ERP Open Source. Integrator de aplicatii GIS.

Proiectare in domeniul infrastructurii, solutii informatice cu aplicatie in domeniul ingineriei si infrastructurii, auto turn, aero turn, parkcad, cad&pillar, civil design.

Dorim pozitionarea pe pietele romaneasca si europeana ca si ofertant de produse si servicii software de o calitate ireprosabila.

Realizarea de site-uri WEB. Oferta este conceputa pentrua fi accesibila atat firmelor cat si persoanelor fizice. Va asteptam.

Ofera solutii I.T. personalizate, specifice activitatii fiecarui client. Programele sunt organizate pe module integrate si corespund complet obiectivelor unei societati comerciale.

Proiectare si realizare solutii software complexe pentru brokerii de asigurari si pensii din Romania. xBroker, xPensii.

Servicii de 7 stele: aplicatii software personalizate, externalizare dezvoltare software, consultanta, implementare si mentenanta sisteme/retele. Aplicatii Web si desktop, in Java, .Net, Perl.

Web design studio din Oradea va ofera urmatoarele servicii: inregistrare nume domenii, web design, web hosting (gazduire), promovare site-uri online, optimizare pentru motoare de cautare Google (SEO).

Gama de programe Gestbal. Programe de gestiune, contabilitate, salarii, CAR, mijloace fixe, asociatii de proprietari. Dezvoltari aplicatii software la cerere. Alte servicii legate de calculatoare.

Partenerul solutiilor tale! Oferim: Chrome - aplicatie on-line de tip CMS ce raspunde nevoilor specifice de gestiune a proiectelor de staffing.

Consultanta in afaceri, contabilitate, expertiza, audit, management.

Soft-uri fiscale pentru restaurante, cafenele, baruri catering, livrari domiciliu, comenzi online, soft productie-distributie, cod de bare - magazin, monitoare touch screen, imprimante termice.

Consultanta in domeniul programelor informatice de gestiune economica.

Companie nou aparuta in sectorul IT orientata spre dezvoltarea de aplicatii software dedicate.

Sevicii si produse complete in domeniul solutiilor software personalizate. Cea mai raspandita solutie SaaS de on-demand remote support(NTRsupport), o gasiti doar la E Concept.

Solutia software Mediacore CRM ofera IMM-urilor platforma pentru sustinerea activitatilor de marketing, vanzari si service. Descarcati gratuit aplicatia monoutilizator de pe site.

Dezvoltare software, software pt. managementul resurselor umane, externalizare procesare salarii la cele mai mici preturi.

Dezvoltare pagini internet (ASP, PHP), aplicatii desktop, mentinere baze de date, recrutare programatori, testare angajati, training in programare, vanzare produse software 3rd party cu licenta.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web