Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Distributie.

LCD, DVD, home cinema, telecomenzi, CD-uri, DVD-uri, baterii, acumulatori. Cautam firme pt.desfacerea produselor. Garantie, calitate + cele mai bune conditii si termene de plata.

www.intracominvest.eu

Distributie suruburi de uz general si elemente de imbinare speciale la cele mai bune cotatii de pret in orice oras din tara; suruburi si piulite la cele mai bune preturi; stoc mediu 200 tone.

www.surub.net

 

Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Distributie din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Instalatii electrice; Industriale; Instalatii electrice in constructii civile; Distributie echipamente si aparataj electric.

Distributie de accesorii GSM. Cautam noi parteneri de afaceri; oferim afacere la cheie.

Distribuitor autorizat ATC (Baterii Sky, electrice papetarie); distribuitor autorizat Renania Trade (echipamente de protectie a muncii); distribuitor autorizat Mafcom(scule si dispozitive) SELUM.

Firma efectuam curse cu dube Renault Master 1.5t, Citroen Jumper 1.5t greutate utila oriunde in tara.

Jaluzele verticale la cele mai mici preturi. Masuratori, montaj, transport gratuit in Cluj Napoca si in imprejurimi.

Distributie cu organe de asamblare (suruburi de toate tipurile, piulite, saibe) feronerie, inele de siguranta, coliere Torro.

Distributie produse Nivea in 27 judete.

Unic distribuitor zonal - detergenti si produse de curatenie profesionale (pentru toate domeniile). Ecologice, biodegradabile, foarte economicoase, fabricate in Romania. ISO 9001:2000 SI 14001:2004.

Firma noastra produce si comercializeaza atat articole decorative din portelan cit si articole de menaj. Totodata, distribuim si consumabile pentru hoteluri si restaurante.

Comert online cu produse profesionale de calitate Germana, spray-uri pentru acoperiri metalice, chingi de ridicare si ancorare cu crichet, chingi cu urechi, chingi circulare, furtune, cleme de prindere.

Distributie de articole sanitare, menaj, electrice, feronerie s.a. import China.

Cosmetice profesionale si de uz casnic recomandate atat farmaciilor, saloanelor, cat si pentru uz personal. Naturale, cu preturi pe masura, dar se si vand singure, prin calitate.

Arta sablarii in piatra, marmura si sticla. Creati fotografii, ornamente, inscriptii si desene in mod foarte simplu si transpunetile pe piatra, marmura sau sticla in cateva minute.

Cluj, Maramures, Bihor, Sibiu, Tg. Mures, Alba. Suntem de 10 ani alaturi de dvs sa va aducem solutiile optime pentru coordonarea activitatii. WInMENTOR, GrandChef, AutoNET.

Societate autorizata in colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile. Pentru detalii nu ezitati sa vizitati site-ul companiei. In paralel, intermedieri in comert produse diverse.

Piese de schimb utilaje pentru constructii, utilaje pentru constructii. Piese originale din import.

Furnizam in judetul Mures si zonele limitrofe BCA Macon, BCA Simcor, BCA Elpreco, BCA Prefab, BCA de zidarie, BCA de izolatie, blocuri ceramice si caramida Porotherm, blocuri ceramice si caramida.

Importator si distribuitor de echipamente si consumabile pt. productia de carduri marca Evolis, Polaroid, Datacard, Fargo, Zebra, servicii de imprimare carduri, solutii fidelizare clienti.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros produse alimentare.

Distributie de produse diverse. Intermediere comerciala de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse nealimentare.

Distributie de produse alimentare. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse si articole din tutun.

Materiale de constructii, finisaje, structuri, instalatii. Mobilier pe structura metalica. Distributie de produse diverse.

Royal Diamonds ar putea fi un nume nou pentru dumneavoastra, dar fondatorii si fabrica din Anglia sunt prezenti in industria diamantelor de peste 35 ani.

Compania pune la dispozitia dumneavoastra pe langa camere frigorifice, depozite frigorifice, centrale si alte tipuri de echipament frigorific si servicii de proiectare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web