Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Distributie.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Intermediere comerciala de produse diverse.

 

Distributie de produse diverse.

Materiale de constructii, finisaje, structuri, instalatii. Mobilier pe structura metalica. Distributie de produse diverse.

www.metalin.ro

Unic distribuitor zonal - detergenti si produse de curatenie profesionale (pentru toate domeniile). Ecologice, biodegradabile, foarte economicoase, fabricate in Romania. ISO 9001:2000 SI 14001:2004.

Distributie de produse si articole din tutun.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Distributie din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Instalatii electrice; Industriale; Instalatii electrice in constructii civile; Distributie echipamente si aparataj electric.

Distribuitor autorizat ATC (Baterii Sky, electrice papetarie); distribuitor autorizat Renania Trade (echipamente de protectie a muncii); distribuitor autorizat Mafcom(scule si dispozitive) SELUM.

Distributie cu organe de asamblare (suruburi de toate tipurile, piulite, saibe) feronerie, inele de siguranta, coliere Torro.

Distributie lubrifianti auto si industriali. Import anvelope autoturisme si camioane.

Firma distributie birotica-papetarie, produse de curatenie, materiale electrice, punem la dispozitia potentialilor clienti cel mai bun raport pret-calitate. Nu ezitati sa cereti oferta noastra!

Comert cu amanuntul la domiciliul clientului cu piese auto; consultanta energetica; bilanturi energetice.

Distribuitori de materiale pentru constructii.

LCD, DVD, home cinema, telecomenzi, CD-uri, DVD-uri, baterii, acumulatori. Cautam firme pt.desfacerea produselor. Garantie, calitate + cele mai bune conditii si termene de plata.

SService auto specializat in distribuirea si montarea parbrizelor, geamurilor laterale, lunetelor si mecanica auto. Avem pe stoc orice tip de parbriz, geam lateral si luneta.

Distributie abrazive AMAV, produse pentru prelucrarea inoxului.

Comert online cu produse profesionale de calitate Germana, spray-uri pentru acoperiri metalice, chingi de ridicare si ancorare cu crichet, chingi cu urechi, chingi circulare, furtune, cleme de prindere.

Distributie: usi de garaj sectionale; jaluzele verticale; rulouri exterioare PVC si AL; rolete; tamplarie PVC si AL; automatizari usi de garaj; cai de acces.

Distributie de articole sanitare, menaj, electrice, feronerie s.a. import China.

Preocuparea noastra principala este de a oferi solutii complete si moderne pentru realizarea instalatiilor electrice, civile si industriale.

Cosmetice profesionale si de uz casnic recomandate atat farmaciilor, saloanelor, cat si pentru uz personal. Naturale, cu preturi pe masura, dar se si vand singure, prin calitate.

Consultanta/servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM). Consultanta/servicii pt. situatiile de urgenta. Distributie materiale/echipamente de instruire/propaganda in SSM si SU.

Arta sablarii in piatra, marmura si sticla. Creati fotografii, ornamente, inscriptii si desene in mod foarte simplu si transpunetile pe piatra, marmura sau sticla in cateva minute.

Societate autorizata in colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile. Pentru detalii nu ezitati sa vizitati site-ul companiei. In paralel, intermedieri in comert produse diverse.

Importa si distribuie detectoare de gaz (de la 3/4" pana la 8"), robineti bila apa, bila gaz, robineti industriali, fitinguri, teava, racorduri de gaz, si alte produse pt. instalatii.

Furnizam in judetul Mures si zonele limitrofe BCA Macon, BCA Simcor, BCA Elpreco, BCA Prefab, BCA de zidarie, BCA de izolatie, blocuri ceramice si caramida Porotherm, blocuri ceramice si caramida.

Infiintata in anul 1993, are ca obiect principal de activitate importul si desfacerea de consumabile auto si anume contragreutati marca Platin Balans si petice OXI.

Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros produse alimentare.

Comercializare en-detail produse alimentare.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Asociatie creata in vedera dezvoltarii spiritului antreprenorial.

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse nealimentare.

Distributie de produse alimentare. Distributie de produse diverse.

Optica. Distributie de produse diverse. Comert en-gros.

Distributie suruburi de uz general si elemente de imbinare speciale la cele mai bune cotatii de pret in orice oras din tara; suruburi si piulite la cele mai bune preturi; stoc mediu 200 tone.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web