Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Distributie.

Distribuitor autorizat ATC (Baterii Sky, electrice papetarie); distribuitor autorizat Renania Trade (echipamente de protectie a muncii); distribuitor autorizat Mafcom(scule si dispozitive) SELUM.

Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros produse alimentare.

 

Instalatii electrice; Industriale; Instalatii electrice in constructii civile; Distributie echipamente si aparataj electric.

www.euroelectric.ro

Distributie de produse diverse.

Cosmetice profesionale si de uz casnic recomandate atat farmaciilor, saloanelor, cat si pentru uz personal. Naturale, cu preturi pe masura, dar se si vand singure, prin calitate.

www.italiancosmetic.net


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Distributie din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Distributie de produse alimentare ambalate si produse nealimentare.

Import si distributie accesorii GSM.

Minerva Com ofera solutii pentru mobila de calitate. Importam peste 10.000 de accesorii: sisteme de usi culisante si pliante, sertare, manere, lumini, electrocasnice, balamale, dispozitive.

LCD, DVD, home cinema, telecomenzi, CD-uri, DVD-uri, baterii, acumulatori. Cautam firme pt.desfacerea produselor. Garantie, calitate + cele mai bune conditii si termene de plata.

Distributie de materiale de constructii, electrice si altele.

Solutia perfecta pt.servirea bauturilor calde acasa, la birou sau in spatii comerciale si de recreere. Livram atat aparatele pt.prepararea cafelei si bauturilor calde cat si produsele si accesoriile.

Companie timisoreana cu experienta de 10 ani in vanzarea produselor de calitate din cinci domenii: abrazive, scule, panouri solare, folii multifilm, sisteme de siguranta.

Va oferim: depozitare; pregatirea comenzilor; mixarea paletilor; transport intern si international; livrare la magazine; cross dock; servicii vama; etichetare.

Romanian Business Catalog - webcatalog premium pentru firmele din Romania. Intra acum si inscrie-te pe site alegand unul dintre pachetele: Gratis, Basic, Medium sau Premium.

Distributie en-gros si en-detail al produse petroliere (benzina, motorina, lubrefianti).Furnizam produse in numeroase ramuri de activitate ca: agricultura, transport, logistica, constructii si altele.

Distributie de produse alimentare. Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general. Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Distribuitor exclusiv de bauturi.

Distributie de produse diverse. Comert en-gros.

Produse de cosmetica pt. industria auto. Distributie de produse diverse. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general.

Distributie suruburi de uz general si elemente de imbinare speciale la cele mai bune cotatii de pret in orice oras din tara; suruburi si piulite la cele mai bune preturi; stoc mediu 200 tone.

Va punem la dispozitie o echipa tanara si motivata pentru a va oferi cele mai rapide si bune servicii in materie de consultanta pentru o gama larga de servicii: implementarea de sisteme de management ISO, acreditarea CONAS a spitalelor, implementarea Sistemului de Control Intern Managerial in cadrul institutiilor si companiilor publice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web