Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Vaslui, in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Import caramida Eco Domo (ecologica) termoizolatoare.

Comercializam 2 marci de profile PVC si accesorii, in cele mai bune conditii. Din luna mai 2006 vom produce propria marca de panel termoizolant.

 

Importator unic pentru Romania al companiei Ovtibliz Republica Moldova ofera direct de la producator: polistiren expandat, amestecuri uscate.

Productie plasa sudata, cuie constructii, STM. Comert si distributie.

Panouri termoizolante. Tabla. Electrice. Telecomunicatii si IT&C.

Productie si distributie var calcic pentru constructii si carton bitumat. Distributie produse metalurgice.

Companie de distributie in domeniul materialelor auxiliare de constructii cu activitate atat pe piata industriala cat si piata de retail.

Distribuitor exclusiv Tecumseh Power International. Motoare termice utilitare cu puteri intre 3 si 22 HP. Transmisii. Pompe hidraulice. Garantie si piese de schimb. Consumabile. Reparatii utilaje.

Oferim agregate concasate obtinute din zgura desulfurata tip "Lidonit".

Distribuitie accesorii, unelte de mana pentru constructii.

Importator si aplicator de pardoseli igienico sanitare, pardoseli epoxidice, pardoseli continue.

Materiale de constructii: tabla, lemn, ciment.

Extractie sorturi balastiera productie betoane, constructii civile si industriale.

Productia de cochilii din poliuretan, productia de conducte si elemente preizolate cu spuma poliuretanica.

Panouri sandwich.

Usi industriale, usi de garaj, automatizari si bariere. Servicii de calitate din perioada de proiectare pana in perioada de post garantie. Experienta de 4 ani in domeniu.

Depozit de materiale constructii vindem/distribuim materiale constructii, instalatii sanitare, electrice, laminate, scule, echipamente, consumabile, centrale, ciment, finisaje gips, fitinguri bronz.

Importator si distribuitor de geam pentru constructii, precum si distribuitor regional pentru butelii aragaz.

Desfacere produse PVC, PP, PP-R, PE (teava si fitinguri, lambriu).

Societate specializata in prelucrarea produselor metalurgice. Experienta de 18 ani in acest domeniu este un capital de mare importanta.

Prezenta importanta in domeniul comercializarii de produse metalurgice, fiind primul producator privat de tevi sudate longitudinal de pe piata metalurgica romaneasca.

Importam adezivi, rasini, grunduri, lacuri profesionale pt. parchet SLC Kerakoll Italia. Montam si finisam parchet masiv.

Produce si comercializeaza sarma si produse din sarma la pret de producator cum ar fi: cuie, sarma, plasa gard, plasa zincata, otel.

Cel mai mare importator de oteluri inoxidabile din Romania. Asiguram calitate, preturi negociate corect, transport direct la client.

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

Distribuitor materiale de constructii. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Materiale pt. finisaje in constructii.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Productie si transport balast, nisip, beton, mortar - Certificare SR EN ISO 9001:2001. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Materii prime si materiale pt. constructii.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Importator de materiale de constructii. Produse chimice anticorosive.

Transport rutier intern de marfa. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Distribuitor materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii. Comercializare de faianta si gresie. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Caramida pt. constructii. Comercializare ciment. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Furnizor otel-beton.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Materiale pt. finisaje in constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Materie prima si materiale pt. izolatii termice.

Prelucrare lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Confectii si profile din aluminiu.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de pietre pt. pavaj.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Importator de articole si instalatii sanitare. Importator de faianta si gresie. Comert metal. Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert en-gros a materialelor plastice.

Importator de materiale de constructii. Distribuitor materiale de constructii. Caramida pt. constructii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Producator betoane, sape, mortare. Betoane si agregate de balastiera. Materii prime si materiale pt. constructii.

Producator de materiale de constructii. Furnizare tevi.

Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizare de materiale de constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Finisaje pt. constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Cariera de exploatare materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii.

Retea depozite. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Distribuitor materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Comercializare ciment.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web