Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Distribuitie accesorii, unelte de mana pentru constructii.

 

Importator si distribuitor de geam pentru constructii, precum si distribuitor regional pentru butelii aragaz.

www.bonis.ro

Importator de materiale de constructii. Produse chimice anticorosive.

Importator de articole si instalatii sanitare. Importator de faianta si gresie. Comert metal. Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizare de materiale de constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Finisaje pt. constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Furnizare de materiale de constructii.

Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale.

www.industrial-valves.ro

Importator unic pentru Romania al companiei Ovtibliz Republica Moldova ofera direct de la producator: polistiren expandat, amestecuri uscate.

Comercializam 2 marci de profile PVC si accesorii, in cele mai bune conditii. Din luna mai 2006 vom produce propria marca de panel termoizolant.

Betoane si agregate de balastiera. Producator de materiale de constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Servicii in constructie. Constructie de drumuri si poduri.

www.rombet.ro


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Import caramida Eco Domo (ecologica) termoizolatoare.

Panouri termoizolante. Tabla. Electrice. Telecomunicatii si IT&C.

Companie de distributie in domeniul materialelor auxiliare de constructii cu activitate atat pe piata industriala cat si piata de retail.

Distribuitor exclusiv Tecumseh Power International. Motoare termice utilitare cu puteri intre 3 si 22 HP. Transmisii. Pompe hidraulice. Garantie si piese de schimb. Consumabile. Reparatii utilaje.

Extractie sorturi balastiera productie betoane, constructii civile si industriale.

Productia de cochilii din poliuretan, productia de conducte si elemente preizolate cu spuma poliuretanica.

Panouri sandwich.

Importam adezivi, rasini, grunduri, lacuri profesionale pt. parchet SLC Kerakoll Italia. Montam si finisam parchet masiv.

Produce si comercializeaza sarma si produse din sarma la pret de producator cum ar fi: cuie, sarma, plasa gard, plasa zincata, otel.

Cel mai mare importator de oteluri inoxidabile din Romania. Asiguram calitate, preturi negociate corect, transport direct la client.

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Transport rutier intern de marfa. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Caramida pt. constructii. Comercializare ciment. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Furnizor otel-beton.

Prelucrare lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Confectii si profile din aluminiu.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de pietre pt. pavaj.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert en-gros a materialelor plastice.

Importator de materiale de constructii. Distribuitor materiale de constructii. Caramida pt. constructii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Producator de materiale de constructii. Furnizare tevi.

Cherestea. Transport rutier intern si international.

Producator de pietre pt. pavaj. Constructii. Servicii de constructie. Producator de materiale de constructii. Furnizare de materiale de constructii.

Exportator de lemn. Furnizare de materiale de constructii. Importator de materiale de constructii. Import/export de produse farmaceutice de uz uman. Import/export de produse chimice. Importator de produse pt. tratarea lemnului.

Scule si accesorii. Furnizare de materiale de constructii. Scule electrice. Organe de asamblare.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Producator de materiale de constructii. Furtunuri cauciuc si PVC.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Caramida pt. constructii.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizam scari de interior din lemn. Mobilier din fier forjat - productie. Instrumente si echipamente electronice. Producator de flanse.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web