Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Instalatii electrice si retele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii civile si industriale.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Autorizata ISCIR va ofera : intretinere si revizie ascensoare; instalari si reparatii masini electrice, electronice; executie si instalare tablouri electrice.

Montaj, proiectare si executie instalatii electrice, automatizari la preturi fara concurenta.

 

Societatea noastra este activa pe piata romaneasca incepand din anul 1996 cu servicii de reparatii electrice casnice si industriale.

Instalatii electrice civile si industriale. Automatizari. Bransamente electrice. Paratrasnete, priza de pamant. Masuratori P.R.A.M. Tablouri electrice. Proiectare. Interventii.

Instalatii electrice. Bransamente aeriene si subterane, posturi de transformare, automatizari, devieri de retele, iluminat public. Atestata ANRE si detine certificat ISO: 9001.

Instalatii electrice interioare si exterioare pt. constructii civile si industriale, bransamente, extinderi retele (LEA/LES 0.4 kv), tablouri electrice de distributie; instalatii de impamantare.

Proiectare si executie instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune (linii electrice aeriene, in cablu, statii si posturi de transformare), nocturne stadioane, inst. transport prin cablu.

Instalatii electrice 0,4-20KV, masuratori PRAM, comert cu amanuntul si cu ridicata al corpurilor de iluminat, generatoarelor, UPS, tablouri electrice, aparataj modular, clasic.

Executam lucrari de interfonie si videointerfonie pentru apartamente, scari de bloc, vile. Supraveghere video, alarme, acces-pontaj. Reparatii si instalatii electrice apartamente, scari bloc, subsoluri.

Executa instalatii electrice civile si industriale, proiectare, paratraznete, instalatii curenti slabi, control acces, semaforizare, instalatii SOS.

Instalatii electrice civile si industriale: autorizare ANRE. Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii electrice si retele. Instalatii si distributie de gaz metan. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Tablouri si panouri electrice. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Comercializare echipamente de videointerfonie.

Instalatii electrice interioare civile si industriale, instalatii electrice joasa tensiune, verificari Pram, bransamente electrice. Instalatii electrice si retele. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Retele electrice - montare si instalare.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Comercializare echipamente de videointerfonie. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Retele electrice de tensiune.

Instalatii electrice si retele. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii - montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Constructii pt. industria energetica.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan.

Proiectare si executie instalatii electrice. Automatizari navale si terestre. Rezistente pornire si franare. Tablouri electrice. Certificata SR EN ISO 9001:2008; ISO 14001:2005; OHSAS 18001. Autorizata ISCIR. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Tablouri si panouri electrice. Rezistente electrice.

Tablouri si panouri electrice. Instalatii electrice si retele. Echipamente si aparatura electrica. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Paratrasnet - productie. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Executie reparatii intretinere instalatii electrice. Automatizari industriale. Reparatii aparataj uz casnic: masini de spalat, frigidere, TV, audio-video. Service calculatoare. Reparatii intretinere instalatii sanitare. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Instalatii electrice si retele. Automatizari. Reparatii echipamente si utilaje industriale.

Autorizat A.N.R.E. pentru proiectare si executie instalatii electrice medie si joasa tensiune, instalatii interioare, verificari PRAM: Certificare ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Instalatii electrice si retele.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Posturi electrice de transformare tensiune. Retele electrice de tensiune.

Instalatii electrice si retele. Constructii-montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Produse tehnico-sanitare. Instalatii electrice si retele. Aranjamente si amenajari interioare.

Reparatii masini-unelte. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Echipamente si aparatura electrica. Sisteme de alarma, paza si securitate. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Tablouri si panouri electrice. Asistenta tehnica pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica.

Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si retele. Automatizari. Constructie si proiectare de retele. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti automate.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Automatizari. Comert en-gros cu aparate electrice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Oferim: reparatii si instalari instalatii electrice; reparatii si instalari sisteme comunicatii; reparatii si instalari calculatoare, servere; creare, administrare si gazduire site si servere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web