Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii electrice si retele. Instalatii si distributie de gaz metan. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii electrice 0,4-20KV, masuratori PRAM, comert cu amanuntul si cu ridicata al corpurilor de iluminat, generatoarelor, UPS, tablouri electrice, aparataj modular, clasic.

www.electroconbuild.ro

 

Instalatii electrice si retele. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii - montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Constructii pt. industria energetica.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan.

Tablouri si panouri electrice. Instalatii electrice si retele. Echipamente si aparatura electrica. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Instalatii electrice. Bransamente aeriene si subterane, posturi de transformare, automatizari, devieri de retele, iluminat public. Atestata ANRE si detine certificat ISO: 9001.

www.geniultrading.ro

Instalatii electrice si retele. Automatizari. Reparatii echipamente si utilaje industriale.

Instalatii electrice si retele. Constructii-montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Automatizari. Comert en-gros cu aparate electrice.


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Autorizata ISCIR va ofera : intretinere si revizie ascensoare; instalari si reparatii masini electrice, electronice; executie si instalare tablouri electrice.

Instalatii electrice civile si industriale. Automatizari. Bransamente electrice. Paratrasnete, priza de pamant. Masuratori P.R.A.M. Tablouri electrice. Proiectare. Interventii.

Instalatii electrice interioare si exterioare pt. constructii civile si industriale, bransamente, extinderi retele (LEA/LES 0.4 kv), tablouri electrice de distributie; instalatii de impamantare.

Instalatii electrice. Instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat. Constructie a proiectelor utilitare pentru electricitate si telecomunicatii. Servicii privind sistemele de securizare.

Executa lucrari de instalatii electrice si automatizari electrice civile si industriale, sisteme de iluminat profesionale, constructie tablouri electrice licenta LEGRAND.

Proiectare si executie instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune (linii electrice aeriene, in cablu, statii si posturi de transformare), nocturne stadioane, inst. transport prin cablu.

Executa instalatii electrice civile si industriale, proiectare, paratraznete, instalatii curenti slabi, control acces, semaforizare, instalatii SOS.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii electrice si retele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii civile si industriale.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Retele electrice de tensiune.

Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Instalatii electrice si retele.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Posturi electrice de transformare tensiune. Retele electrice de tensiune.

Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Produse tehnico-sanitare. Instalatii electrice si retele. Aranjamente si amenajari interioare.

Reparatii masini-unelte. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Tablouri si panouri electrice. Asistenta tehnica pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica.

Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si retele. Automatizari. Constructie si proiectare de retele. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti automate.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Oferim: reparatii si instalari instalatii electrice; reparatii si instalari sisteme comunicatii; reparatii si instalari calculatoare, servere; creare, administrare si gazduire site si servere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web