Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul.

Comercializare scule si utilaje profesionale. Montaj folii geamuri auto cu omologare R.A.R.

Societate comerciala profil alimentar: 5 magazine alimentare, 1 depozit en-gross, 1 depozit de frig (100t), depozit marfuri alimentare si nealimentare, 6 masini de transport, 2 autoturisme.

 

Comert en-gros si en-detail. Albinarit, apicultura, produse conexe.

Firma autohtona care produce si comercializeaza o gama larga de produse bisericesti brodate sau din material tesut, vesminte preotesti si vesminte brodate, prapuri, dar si alte tipuri de produse preotesti.

www.orthodox-mall.ro

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail.

Activitati conform CAEN astfel: 1541; 1585; 1570; 1561; 5111; 5117; 5121; 5170.

Comert en-gros si en-detail.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Prestam servicii in silvicultura si exploatari forestiere. Proiectare, solutii tehnice in silvicultura, impaduriri.

Comercializare orice tip de produse alimentare si nealimentare, in functie de cererea clientului si efectuam operatiuni de import - export pentru orice tip de marfa.

Comert en gros si en detail cu produse alimentare si industriale (vopsele, coloranti, diluanti, detergenti, sapun, cosmetice, produse de uz casnic si gospodaresc, unelte si scule, mase plastice).

Distribuitor pe zona Moldovei de: aparate telefonice fixe, portabile, fax-uri; aparate electronice de masurat tensiunea; aparate foto digitale, analogice.

Distributie prepay Orange, Connex si Romtelecom; Diostributie piese schimb auto Daewoo Coreea.

Distribuitor centrale termice Motan. Magazin/distributie consumabile pt. sudura/scule/accesorii/service/piese de schimb centrale termice, pompe, hidrofoare, fitinguri.

Infiintata in anul 1991, avand capital integral privat. Obiect principal de activitate comercializarea de piese auto Dacia si scule aschietoare pentru metal.

Magazine vanzare centrale termice, radiatoare, instalatii incalzire, electrocasnice, audio-video, IT, amenajari interioare, materiale constructii, produse alimentare-carne. Rate&preturi negociabile.

Comercializam toata gama de transmisii, lanturi, curele, benzi transportoare, motoare electrice, lanturi industriale.

Magazin piese auto Dacia si import. Service auto (mecanica, directie, tinichigerie, vopsitorie, electrice, spalatorie, tractari). Inchiriere spatii.

Importator si distribuitor de scule, utilaje si echipamente pt. constructii, cu cel mai mare show-room - Centru de vanzari si inchirieri din zona.

Lustre, aplice, lampadare, veioze, lampi birou, cabluri, aparataj electric, accesorii instalatii electrice, feronerie.

Benzi transportoare cu insertii textile: benzi transportoare cu insertii textile de uz general destinate transportului de materiale solide, minereui, nisipuri, balast, lignit, materiale.

Infiintata in anul 2003, Client Serv S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt.

Societate cu domeniu larg de activitate: comert, transport intern si international, prelucrarea si comercializarea materialelor lemnoase - tamplarii termopane din lemn, sarpante, mic mobilier.

Comert, intermediere lemn si metale.

Oferim clientilor si colaboratorilor sai o variata gama de produse de menaj, produse de unica folosinta HoReCa, dar si scule, unelte si accesorii de constructie.

Activitati de comert si consultanta in management.

Magazin de imbracaminte si incaltaminte cu vanzari en-gross si en-detail la pret de producator. Branduri renumite cum ar fi: Levi Strauss, Calvin Klein, Diesel, Replay, Armani, GF.FERRE, Timberland.

Comercializarea de produse metalurgice Mittal Steel si import.

Societate de distributie care isi desfasoara activitatea in zona de sud-est, respectiv Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Vrancea si Buzau. Comercializam o gama diversa de consumabile HoReCa.

Importator direct pt. statii radio de emisie receptie marca Midland si TTi, sisteme de navigatie, detectoare de radar, kituri xenon, dvd-uri auto.

Comert cu produse din categoria metalo-chimice. Scule si unelte pentru casa si gradina. Constructii.

Pe site gasiti toate informatiile necesare despre piata auto, piese auto, anunturi auto, vanzare masini precum Ford, Skoda, BMW, Citroen, etc.

Tabla tip tigla la cele mai avantajoase preturi din Romania cu livrare gratuita in toata tara in cel mult 48 ore. Acoperisurile complete de tigla metalica primesc gratuit Certificat de Garantie.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Servicii in constructie. Prestari de servicii.

Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comert en-gros. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Comercializare de mobila. Comercializare en-detail produse alimentare. Decoratiuni interioare. Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comercializare en-detail. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Comert en-gros si en-detail.

Prestari de servicii in agricultura. Comert en-gros si en-detail. Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor.

Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Distributie de produse si materiale tehnice. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Antrepozit, depozitare.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail. Patiserie. Laboratoare de cofetarie si patiserie. Comert cu produse de uz general. Cofetarie si patiserie.

Comert en-gros si en-detail. Intermediere comerciala de produse diverse. Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-gros de detergenti.

Comert en-gros si en-detail. Comerciant de produse textile si incaltaminte. Comercializare de mobila. Comert en-detail. Comercializare de mobila si lemn. Comert cu materiale de constructie. Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Comert cu ridicata si cu amanuntul: accesorii pentru confectii textile, ata, nasturi, fermoare. Produse netesute - Minet SA. Produse poliuretanice - Spumotim SA. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail produse alimentare.

Morarit si panificatie. Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general. Panificatie. Patiserie. Prestari de servicii. Comercializare en-detail produse alimentare. Comert en-detail. Unitate de alimentatie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web