Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul.

Comert en-gros si en-detail. Servicii in constructie. Prestari de servicii.

Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comert en-gros. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

 

Prestari de servicii in agricultura. Comert en-gros si en-detail. Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor.

Societate cu domeniu larg de activitate: comert, transport intern si international, prelucrarea si comercializarea materialelor lemnoase - tamplarii termopane din lemn, sarpante, mic mobilier.

Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Distributie de produse si materiale tehnice. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Antrepozit, depozitare.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail. Patiserie. Laboratoare de cofetarie si patiserie. Comert cu produse de uz general. Cofetarie si patiserie.

Comert en-gros si en-detail.

Magazin de imbracaminte si incaltaminte cu vanzari en-gross si en-detail la pret de producator. Branduri renumite cum ar fi: Levi Strauss, Calvin Klein, Diesel, Replay, Armani, GF.FERRE, Timberland.

www.factoryoutlet.ro

Distribuitor pe zona Moldovei de: aparate telefonice fixe, portabile, fax-uri; aparate electronice de masurat tensiunea; aparate foto digitale, analogice.

www.fascinatia.ro

Comert, intermediere lemn si metale.

Morarit si panificatie. Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general. Panificatie. Patiserie. Prestari de servicii. Comercializare en-detail produse alimentare. Comert en-detail. Unitate de alimentatie.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Comercializare orice tip de produse alimentare si nealimentare, in functie de cererea clientului si efectuam operatiuni de import - export pentru orice tip de marfa.

Comert en gros si en detail cu produse alimentare si industriale (vopsele, coloranti, diluanti, detergenti, sapun, cosmetice, produse de uz casnic si gospodaresc, unelte si scule, mase plastice).

Societate comerciala profil alimentar: 5 magazine alimentare, 1 depozit en-gross, 1 depozit de frig (100t), depozit marfuri alimentare si nealimentare, 6 masini de transport, 2 autoturisme.

Distributie prepay Orange, Connex si Romtelecom; Diostributie piese schimb auto Daewoo Coreea.

Distribuitor centrale termice Motan. Magazin/distributie consumabile pt. sudura/scule/accesorii/service/piese de schimb centrale termice, pompe, hidrofoare, fitinguri.

Infiintata in anul 1991, avand capital integral privat. Obiect principal de activitate comercializarea de piese auto Dacia si scule aschietoare pentru metal.

Magazine vanzare centrale termice, radiatoare, instalatii incalzire, electrocasnice, audio-video, IT, amenajari interioare, materiale constructii, produse alimentare-carne. Rate&preturi negociabile.

Comercializam toata gama de transmisii, lanturi, curele, benzi transportoare, motoare electrice, lanturi industriale.

Productie/distributie tamplarie PVC si aluminiu. Distribuitori Lavazza Espresso Point.

Magazin piese auto Dacia si import. Service auto (mecanica, directie, tinichigerie, vopsitorie, electrice, spalatorie, tractari). Inchiriere spatii.

Importator si distribuitor de scule, utilaje si echipamente pt. constructii, cu cel mai mare show-room - Centru de vanzari si inchirieri din zona.

Benzi transportoare cu insertii textile: benzi transportoare cu insertii textile de uz general destinate transportului de materiale solide, minereui, nisipuri, balast, lignit, materiale.

Distributie mobilier, import China precum si de utilaje pt. constructii la preturi care sfideaza orice concurenta.

Comercializare scule si utilaje profesionale. Montaj folii geamuri auto cu omologare R.A.R.

Infiintata in anul 2003, Client Serv S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt.

Activitati conform CAEN astfel: 1541; 1585; 1570; 1561; 5111; 5117; 5121; 5170.

Oferim clientilor si colaboratorilor sai o variata gama de produse de menaj, produse de unica folosinta HoReCa, dar si scule, unelte si accesorii de constructie.

Importator direct pt. statii radio de emisie receptie marca Midland si TTi, sisteme de navigatie, detectoare de radar, kituri xenon, dvd-uri auto.

Comert cu produse din categoria metalo-chimice. Scule si unelte pentru casa si gradina. Constructii.

Comercializarea hainelor si incaltamintei second hand.

Pe site gasiti toate informatiile necesare despre piata auto, piese auto, anunturi auto, vanzare masini precum Ford, Skoda, BMW, Citroen, etc.

Tabla tip tigla la cele mai avantajoase preturi din Romania cu livrare gratuita in toata tara in cel mult 48 ore. Acoperisurile complete de tigla metalica primesc gratuit Certificat de Garantie.

Comert en-gros si en-detail.

Comercializare de mobila. Comercializare en-detail produse alimentare. Decoratiuni interioare. Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comercializare en-detail. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general. Comert en-gros. Centru comercial. Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Albinarit, apicultura, produse conexe.

Cooperatie.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-gros de detergenti.

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comerciant de produse textile si incaltaminte. Comercializare de mobila. Comert en-detail. Comercializare de mobila si lemn. Comert cu materiale de constructie. Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail produse alimentare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web