Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate.

Transport cu cisterne de produse petroliere.


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Furnizor produse siderurgice si chimice, consumabile pentru constructii, produse material plastic; producator de echipamente industriale de masura si control; furnizor de echipamente si software-IT&C.

Vaselina siliconica, ulei siliconic, emulsii siliconice, articole tehnice din cauciuc, cauciuc siliconic, porti de control al radioactivitatii pt. camioane si trenuri, mingi de fotbal.

 

Unul din cei mai mari producatori, comercianti si vanzatori de folie si articole de folie polietilena expandata si folie cu bule.

Produse din cauciuc. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

Producator poliuretan. Poliuretan. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Mobilier tapitat.

Productie cauciuc. Produse din cauciuc. Valturi cauciucate. Servicii de cauciucare valturi.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice.

Sanitare, feronerie, electrice, scule, chimice. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare en-detail de produse chimice. Organe de asamblare. Armaturi sanitare pt. constructii.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Curele de transmisie.

Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de produse petroliere.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Import/export de produse chimice.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Exportator de produse chimice. Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor. Detergenti pt. uz casnic. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie.

Produse din cauciuc.

Chit pt. utilizare in gospodarii. Poliuretan. Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Curele de transmisie. Productie cauciuc.

Produse din cauciuc. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

Producator de detergenti. Producator de produse de cosmetica si toaleta. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Comercializare en-detail de produse chimice.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare en-detail de produse chimice. Distributie de produse si articole din tutun. Prestator de servicii pt. ambalare.

Productie cauciuc. Vopsitorie. Produse chimice anticorosive. Produse din cauciuc.

Produse din cauciuc. Exploatare si industrializarea lemnului. Morarit si panificatie. Prelucrare lemn. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Produse din cauciuc. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Cauciuc poliuretanic. Produse turnate. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Cauciuc si materiale plastice. Producator de dulciuri. Produse din cauciuc. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Producator de produse de cosmetica si toaleta. Productie/furnizare materiale plastice.

Produse din cauciuc. Garnituri de etansare din cauciuc. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

Comert cu materiale de constructie. Armaturi sanitare pt. constructii. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Import/export de produse chimice.

Spuma poliuretanica.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor de ambalaje.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Curele de transmisie. Furtunuri cauciuc si PVC.

Confectii si tesaturi - productie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Produse chimice de uz industrial. Furnizor de ciorapi si sosete textile.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Cauciuc poliuretanic. Produse turnate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Productie de echipamente de protectie.

Poliuretan. Garnituri de etansare din cauciuc. Servicii de cauciucare valturi. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Etansari. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Prelucrari mecanice.

Producator de detergenti.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Utilaje pt. materiale de constructii. Benzi transportoare.

Comert cu materiale de constructie. Distribuitor materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Prelucrare de materiale plastice. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Produse din cauciuc.

Comercializare en-detail de produse chimice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din cauciuc.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Curele de transmisie. Benzi avertizoare pt. diferite intrebuintari. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Materiale pt. realizare si intretinere cai rulare cale ferata.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web