Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate.

Produse din cauciuc. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

 

Comert en-gros a materialelor de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice.

www.baralchim.ro

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Curele de transmisie.

Produse din cauciuc.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Curele de transmisie. Productie cauciuc.

www.ducates.ro

Produse din cauciuc. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

www.ervantrust.ro

Producator de detergenti. Producator de produse de cosmetica si toaleta. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Productie cauciuc. Vopsitorie. Produse chimice anticorosive. Produse din cauciuc.

www.helixis.ro

Produse din cauciuc. Exploatare si industrializarea lemnului. Morarit si panificatie. Prelucrare lemn. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

www.ikosar.ro

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Produse din cauciuc. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Cauciuc poliuretanic. Produse turnate. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.maelvi.ro

Cauciuc si materiale plastice. Producator de dulciuri. Produse din cauciuc. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Producator de produse de cosmetica si toaleta. Productie/furnizare materiale plastice.

Produse din cauciuc. Garnituri de etansare din cauciuc. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

Spuma poliuretanica.

Unul din cei mai mari producatori, comercianti si vanzatori de folie si articole de folie polietilena expandata si folie cu bule.

www.pregis.com

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor de ambalaje.

www.petroflax.ro

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Curele de transmisie. Furtunuri cauciuc si PVC.

www.prelast.ro

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Cauciuc poliuretanic. Produse turnate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Productie de echipamente de protectie.

www.racordex.ro

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Utilaje pt. materiale de constructii. Benzi transportoare.

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Prelucrare de materiale plastice. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Produse din cauciuc.

Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din cauciuc.

www.vema.go.ro

Produse din cauciuc. Benzi transportoare. Curele de transmisie. Benzi avertizoare pt. diferite intrebuintari. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Materiale pt. realizare si intretinere cai rulare cale ferata.

www.vitalex.ro


Recomandari: 20 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Producator de vulcan pt. sobe (plite de fonta); cosar (pt. curatat cosurile de fum); grausor soareci; apa de sticla (silicat de sodiu); naftalina tablete-6buc/plic si granule-100g/plic.

Vaselina siliconica, ulei siliconic, emulsii siliconice, articole tehnice din cauciuc, cauciuc siliconic, porti de control al radioactivitatii pt. camioane si trenuri, mingi de fotbal.

Importator unic si distribuitor al produselor marca Interflon ? din Olanda, uleiuri, lubrifianti, vaseline industriale, degresanti si solventi curatitori, aditivi pt. uleiuri, paste si vaseline.

Productie cauciuc. Produse din cauciuc. Valturi cauciucate. Servicii de cauciucare valturi.

Servicii de cauciucare valturi. Valturi cauciucate.

Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de produse petroliere.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Import/export de produse chimice.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Exportator de produse chimice. Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor. Detergenti pt. uz casnic. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie.

Comercializare en-detail de produse chimice.

Comert en-detail. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare en-detail de produse chimice.

Chit pt. utilizare in gospodarii. Poliuretan. Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

Comercializare en-detail de produse chimice.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare en-detail de produse chimice. Distributie de produse si articole din tutun. Prestator de servicii pt. ambalare.

Comercializare en-detail de produse chimice. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Import/export de produse chimice.

Confectii si tesaturi - productie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Produse chimice de uz industrial. Furnizor de ciorapi si sosete textile.

Poliuretan. Garnituri de etansare din cauciuc. Servicii de cauciucare valturi. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Etansari. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Prelucrari mecanice.

Producator de detergenti.

Comercializare en-detail de produse chimice.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Produse chimice de uz industrial. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web