Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
20 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente.

Infintata in 1998, are ca activitate principala comercializarea de produse industriale pentru mecanizarea procesului de productie cu predilectie in constructii si instalatii.

www.ecomercial.ro

Comercializare en-detail de produse chimice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Izolatori si materiale izolante. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Furnizor pompe. Hidrofoare. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionala.

 

Comercializare accesorii si aparate electrice. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Comert cu materiale de constructie.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Finisaje pt. constructii civile. Constructii. Servicii de constructie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Bijuterii din aur si argint - comercializare. Casa de amanet. Casa de schimb valutar. Exchange.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Echipamente pentru iluminat stradal. Servicii de intretinere a echipamentelor auto electrice.

www.docrisuniversal.ro

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Depozit si comercializare de rulmenti. Echipamente si aparatura electrica. Accesorii electrice - coronamente, cleme, armaturi. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Cabluri electrice.

www.aparataj.ro

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme de personalizare de carduri de acces. Service pt. echipamente electronice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comert en-detail. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Comercializare produse de papetarie. Comercializare en-detail a materialelor plastice.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare articole de menaj. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Echipamente si aparatura electrica. Comert cu calculatoare. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Comert en-gros cu aparate electrice.

Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Posturi electrice de transformare tensiune. Retele electrice de tensiune.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Aranjamente si amenajari interioare. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Echipamente si aparatura electrica. Tablouri si panouri electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

www.valoris-electrice.ro


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Reparatii motoare electrice, tansformatoare, bobine, vanzari motoare electrice 3-630kW.

Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Transformatoare de tensiune - furnizor. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Producator de bobine pt. transformatoare electrice.

Reprezentant exclusiv pentru Romania al producatorului german BENDER &CO GMBH - lider mondial in producerea de aparataj si sisteme integrate de monitorizare.

Va oferim servicii de (re)bobinari si reparatii motoare electrice, transformatoare comanda / separatie - sudura, auto (electromotoare, alternatoare, aeroterme), poduri rulante.

Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Produse electrocasnice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comercializare accesorii si aparate electrice. Vopsitorie in camp electrostatic. Productie/furnizare materiale plastice.

Productie si comercializare motoare electrice.

Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Productie si reparare osii. Reparatii si intretinere motoare electrice. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Instalatii in constructii. Reparatii de autovehicule. Service. Servicii/montaj/intretinere.

Tablouri si panouri electrice. Instalatii electrice si retele.

Producator de piese de schimb pt. aparate electrocasnice. Echipamente si aparatura electrica. Condensatori de putere. Producator de componente electrotehnice.

Magazin metalo-chimice. Comert cu produse de uz general. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Electrotehnica. Comercializare produse de papetarie. Comert cu amanuntul a produselor din sticla.

Componente electronice si electrotehnice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Produse electrocasnice.

Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Rezistente electrice. Comercializare electrocasnice en-detail.

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Constructie civila. Comercializare accesorii si aparate electrice. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Comert cu produse de uz general.

Echipamente si aparatura electrica. Producator de componente pt. aparate si retele electrice. Aparatura si componente electronice pt. uz industrial. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Panouri cu led-uri pt. reclama stradala si indoor. Panouri electronice, tridimensionale si de mari dimensiuni Standuri pliabile si modulare pt. reclama. Publicitate stradala. Panouri. Mesh.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Tamplarie din aluminiu.

Echipamente si aparatura electrica. Compresoare de aer. Convertizoare statice. Productie si comercializare motoare electrice. Condensatori de putere.

Intermediere comerciala de produse diverse. Comercializare accesorii si aparate electrice. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Tablouri si panouri electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Electrotehnica. Material rulant. Transformatoare de tensiune - furnizor. Motoare electrice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Celule de tensiune medie. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Masini, utilaje si echipamente.

Instalatii electrice si retele. Vopsitorie in camp electrostatic. Tablouri si panouri electrice. Posturi electrice de transformare tensiune.

Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii de incalzire si climatizare.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele. Finisaje pt. constructii civile.

Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Comert en-gros electrocasnice. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic. Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comert en-gros cu aparate electrice. Tablouri si panouri electrice. Becuri, iluminat stradal si particular. Echipamente pentru iluminat stradal. Comercializare/distributie corpuri iluminat. Cabluri si materiale.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic.

Instalatii electrice si automatizari. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web