Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente.

Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Produse electrocasnice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice.

www.adaelectric.ro

Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Productie si reparare osii. Reparatii si intretinere motoare electrice. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Instalatii in constructii. Reparatii de autovehicule. Service. Servicii/montaj/intretinere.

 

Producator de piese de schimb pt. aparate electrocasnice. Echipamente si aparatura electrica. Condensatori de putere. Producator de componente electrotehnice.

www.cltte.ro

Magazin metalo-chimice. Comert cu produse de uz general. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Electrotehnica. Comercializare produse de papetarie. Comert cu amanuntul a produselor din sticla.

www.corimex.ro

Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Rezistente electrice. Comercializare electrocasnice en-detail.

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Constructie civila. Comercializare accesorii si aparate electrice. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Comert cu produse de uz general.

Echipamente si aparatura electrica. Producator de componente pt. aparate si retele electrice. Aparatura si componente electronice pt. uz industrial. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

www.magazin-electric.ro

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Panouri cu led-uri pt. reclama stradala si indoor. Panouri electronice, tridimensionale si de mari dimensiuni Standuri pliabile si modulare pt. reclama. Publicitate stradala. Panouri. Mesh.

www.34fx.com

Echipamente si aparatura electrica. Compresoare de aer. Convertizoare statice. Productie si comercializare motoare electrice. Condensatori de putere.

www.elness.ro

Electrotehnica. Material rulant. Transformatoare de tensiune - furnizor. Motoare electrice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Celule de tensiune medie. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Masini, utilaje si echipamente.

www.electroputere.ro

Reparatii motoare electrice, tansformatoare, bobine, vanzari motoare electrice 3-630kW.

Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Transformatoare de tensiune - furnizor. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Producator de bobine pt. transformatoare electrice.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comert en-gros cu aparate electrice. Tablouri si panouri electrice. Becuri, iluminat stradal si particular. Echipamente pentru iluminat stradal. Comercializare/distributie corpuri iluminat. Cabluri si materiale.

www.lumiluxcom.ro

Comercializare accesorii si aparate electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic.

www.luxrom.ro

Comert cu produse de uz general. Importator de produse electrocasnice. Comert en-gros cu aparate electrice. Comercializare de mobila. Import si export de mobila. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comert en-gros cu aparate electrice. Becuri, iluminat stradal si particular.

www.elbastar.com

Comert en-gros cu aparate electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Retele electrice de tensiune.

www.newwave.ro

Va oferim servicii de (re)bobinari si reparatii motoare electrice, transformatoare comanda / separatie - sudura, auto (electromotoare, alternatoare, aeroterme), poduri rulante.

www.bobinaj.tk

Servicii pt. industria petroliera. Reparatii si intretinere motoare electrice. Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Extractie petrol.

Reprezentant exclusiv pentru Romania al producatorului german BENDER &CO GMBH - lider mondial in producerea de aparataj si sisteme integrate de monitorizare.

www.bender.ro

Comercializare accesorii si aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Sisteme de comanda, protectie si control a curentului electric.

Transformatoare de tensiune - furnizor. Productie si comercializare motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice.

www.tmcd.home.ro


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Prestari de servicii.

Infintata in 1998, are ca activitate principala comercializarea de produse industriale pentru mecanizarea procesului de productie cu predilectie in constructii si instalatii.

Comercializare en-detail de produse chimice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Izolatori si materiale izolante. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Furnizor pompe. Hidrofoare. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionala.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Comert cu materiale de constructie.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Finisaje pt. constructii civile. Constructii. Servicii de constructie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Bijuterii din aur si argint - comercializare. Casa de amanet. Casa de schimb valutar. Exchange.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Echipamente pentru iluminat stradal. Servicii de intretinere a echipamentelor auto electrice.

Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Intermediere comerciala de produse diverse. Comercializare accesorii si aparate electrice. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Depozit si comercializare de rulmenti. Echipamente si aparatura electrica. Accesorii electrice - coronamente, cleme, armaturi. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Cabluri electrice.

Comert en-gros cu aparate electrice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare electrocasnice en-detail.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Instalatii electrice si retele. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii exterioare pt. constructii. Prestari de servicii. Galvanizare si tratamente speciale pt. articole din metal.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme de personalizare de carduri de acces. Service pt. echipamente electronice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comert en-detail. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Comercializare produse de papetarie. Comercializare en-detail a materialelor plastice.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare articole de menaj. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii-montaj. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Reparatii si intretinere motoare electrice. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Echipamente si aparatura electrica. Comert cu calculatoare. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Comert en-gros cu aparate electrice.

Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Posturi electrice de transformare tensiune. Retele electrice de tensiune.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Aranjamente si amenajari interioare. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web