Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Biodiesel produs din ulei de soia - B99 FAME EN14214 - la standard european pret CIF Constanta EUR 700/MT. Cantitate minima comandata 1,500 MT. Punem mostre la dispozitie pentru propriile dvs analize.

Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

 

Articole si jucarii pt. copii. Activitati de import-export de bunuri si produse. Magazin pentru nou-nascuti.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Service auto general. Toate marcile de masini. Accesorii si piese de schimb auto second-hand. Mobila second-hand. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate.

Echipamente de ridicat. Activitati de import-export de bunuri si produse. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Imbracaminte dama/tineret "Made in Italy".

Putem oferi peste 800 de produse. Cateva exemple: mobila, saltele, electronice si electrocasnice, jucarii, produse de papetarie si multe altele.

Firma importatoare de confectii dama si tineret.

Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul. Furnizare de programe. Conceptualizare, punerea in functie, intretinerea retelelor informatice. Asamblare si intretinere.

Institutul National de Statistica, declaratia intrastat, consultanta domeniul vamal, consultanata legislatie vamala, consultanta comert international, comisioane in vama, comisionari in vama.

Importator si distribuitor de echipamente profesionale pt. bucatarii, patiserii, cofetarii, baruri, spalatorii si curatatorii ecologice. Consultanta si proiecte gratuite tip franciza, know-how.

Cadouri de la cadouri-funny.ro. Magazin online de cadouri. Cadouri utile, cadouri placute, cadouri amuzante, cadouri haioase, cadouri funny, un cadou pentru toti.

Importatator anvelope Marangoni, site cu vanzari online.

Comert engros si distributie, cu produse alimentare autohtone si din import. Importator de ulei alimentar, zahar, sucuri naturale. Exportator de conserve vegetale, de carne si de peste.

Firma comercializeaza o gama larga de detergenti si cosmetice. Suntem si producatori de hartie igienica. Importam produse Procter & Gamble-Ariel, Bonux, Always, Pampers si multe altele.

Import si distributie scule si unelte marca Valex Italia.

Bijuterii fine din argint - pandantive, cercei, inele, bratari, lantisoare, ceasuri, brose, martisoare, brelocuri, butoni, ace cravata, piercing - la cele mai bune preturi pt. toate varstele.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Cofetarie si patiserie.

Productie cauciuc. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Producator de confectii textile diverse. Comerciant de produse textile. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Export de produse diverse. Imbracaminte de dama - furnizare.

Comert en-gros si en-detail. Intermediere comerciala de produse diverse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Reprezentanta comerciala. Importator de materiale textile. Materie prima pt. industria textila. Deseuri textile.

Transport rutier intern si international de marfa. Pizzerie. Bar de zi. Atmosfera relaxata. Transport de marfa specializat. Cherestea.

Masini si utilaje pt. agricultura. Materiale si produse refractare. Fonta si produse turnate din fonta. Activitati de import-export de bunuri si produse. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de mobila. Materii prime si materiale pt. constructii.

Transformatoare de tensiune - furnizor. Productie si comercializare motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice.

O firma nou infiintata, dedicata parteneriatelor si satisfacerii nevoilor de business ale clientilor sai. Produse oferite: o gama mare de Prosciutto, Grana Padano.

Cu experienta de peste 20 ani, asiguram pentru spalatorii industriale si curatatorii chimice totul de la A la Z. Dotari la cheie, masini spalat, scolarizare, service, piese schimb, benzi calcare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web