Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul. Furnizare de programe. Conceptualizare, punerea in functie, intretinerea retelelor informatice. Asamblare si intretinere.

www.madixcenter.lx.ro


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Cafea import italia specific pentru aparate vending.

Putem oferi peste 800 de produse. Cateva exemple: mobila, saltele, electronice si electrocasnice, jucarii, produse de papetarie si multe altele.

 

Biodiesel produs din ulei de soia - B99 FAME EN14214 - la standard european pret CIF Constanta EUR 700/MT. Cantitate minima comandata 1,500 MT. Punem mostre la dispozitie pentru propriile dvs analize.

Import si distributie de baterii, banda izolatoare, cablu coaxial, cablu telefonic, lanterne.

Comercializam o gama larga de scule si unelte provenite de la cei mai mari producatori din domeniu.

Importator si distribuitor de echipamente profesionale pt. bucatarii, patiserii, cofetarii, baruri, spalatorii si curatatorii ecologice. Consultanta si proiecte gratuite tip franciza, know-how.

Importam: curele de transmisie, simeringuri, furtunuri, benzi transportoare, motoare electrice, motoare toba, utilaje agricole, piese auto, scule, lanturi, covoare cauciuc, roti si role.

Firma comercializeaza o gama larga de detergenti si cosmetice. Suntem si producatori de hartie igienica. Importam produse Procter & Gamble-Ariel, Bonux, Always, Pampers si multe altele.

Export direct de la fabrici din Spania, preturi ex-works, ulei de masline, masini si utilaje pt. fier forjat si industria prelucrarii metalelor feroase si neferoase, tamplarie.

Ciupercarie. Produse naturale pline de vitamine. Comert exterior. Import-export. Recoltare si prelucrare melci pt. alimentatie. Produse alimentare semipreparate. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Produse alimentare semipreparate refrigerate.

Producator de confectii textile diverse. Comerciant de produse textile. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Export de produse diverse. Imbracaminte de dama - furnizare.

Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Reprezentanta comerciala. Importator de materiale textile. Materie prima pt. industria textila. Deseuri textile.

Articole si jucarii pt. copii. Activitati de import-export de bunuri si produse. Magazin pentru nou-nascuti.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Service auto general. Toate marcile de masini. Accesorii si piese de schimb auto second-hand. Mobila second-hand. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate.

Comercializare de produse petroliere. Comert exterior. Import-export.

Echipamente de ridicat. Activitati de import-export de bunuri si produse. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Transformatoare de tensiune - furnizor. Productie si comercializare motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice.

Comert en-gros a materialelor plastice. Depozit de materiale plastice. Activitati de import-export de bunuri si produse.

O firma nou infiintata, dedicata parteneriatelor si satisfacerii nevoilor de business ale clientilor sai. Produse oferite: o gama mare de Prosciutto, Grana Padano.

Cu experienta de peste 20 ani, asiguram pentru spalatorii industriale si curatatorii chimice totul de la A la Z. Dotari la cheie, masini spalat, scolarizare, service, piese schimb, benzi calcare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web