Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Casa, sectiunea Articole Menaj & Gospodaresc.

Servicii de reparare si service pt. electrocasnice. Reparatii umbrele. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Reparatii de uz casnic - tinichigerie. Service si reparatii in domeniul electrotehnic.

Reparatii/service masini de gatit. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

 

Comercializare articole de menaj. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comert en-detail. Comert cu produse de uz general.

Comert cu materiale de constructie. Magazin metalo-chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa.

Reparatii/service masini de gatit. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Articole de uz casnic din materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Depozit de materiale plastice. Distributie de produse diverse.

Accesorii si piese de schimb auto second-hand. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Articole si jucarii pt. copii. Producator de imbracaminte pt. bebelusi.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare articole de menaj. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Distributie de produse de unica folosinta.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic.

Magazin metalo-chimice. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Articole si jucarii pt. copii. Activitati de import-export de bunuri si produse. Magazin pentru nou-nascuti.

Articole si jucarii pt. copii. Comercializare jucarii.

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Distributie de produse de unica folosinta. Comercializare en-gros de detergenti.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Articole Menaj & Gospodaresc din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Specializata in distributia de caserole, ambalaje pentru catering, ambalaje din hartie si polietilena personalizate, articole de unica folosinta.

Comercializare en-detail. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Articole pt. uz casnic si gospodaresc.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Articole si jucarii pt. copii.

Comercializare en-detail de produse chimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Magazin metalo-chimice. Comert cu produse de uz general. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Electrotehnica. Comercializare produse de papetarie. Comert cu amanuntul a produselor din sticla.

Prelucrare de materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Produse din mase plastice - vesela.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Statie de carburant pt. autovehicule. Butelii de aragaz - comert.

Farmacie umana. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Articole si jucarii pt. copii. Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Importator de medicamente de uz uman. Medicamente umane.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Furnizor pompe. Radiatoare si convectoare.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare en-detail de produse chimice.

Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera.

Prelucrare de materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Statie de carburant pt. autovehicule. Telecomunicatii mobile.

Transport rutier intern si international de marfa. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic.

Articole si jucarii pt. copii. Magazin pentru nou-nascuti. Jucarii pt. prescolari si scolari. Comert cu produse de uz general.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Sacose din materiale plastice. Articole de menaj.

Statie de carburant pt. autovehicule. Butelii de aragaz - comert.

Statie de carburant pt. autovehicule.

Statie de carburant pt. autovehicule. Comercializare en-detail produse alimentare.

Birotica si papetarie. Articole si jucarii pt. copii.

Comert en-detail. Articole si jucarii pt. copii.

Imbuteliere/incarcare butelii de aragaz. Butelii de aragaz - comert. Intretinere si reparatii cazane. Lichefiere/imbuteliere gaz.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Butelii de aragaz - comert. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic. Instalatii de incalzire electrice. Corzi, sfori, franghii. Comert en-gros cu aparate electrice. Incubator oua pt. industria alimentara.

Aparatura fotografica pt. profesionisti si amatori. Studio si laborator de fotografie. Produse fotografice. Filme. Substante de developare.

Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Service si reparatii in domeniul electrotehnic.

Comercializare en-detail a materialelor plastice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Productie de ventilatoare. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer conditionat.

Producator de saltele.

Comert cu amanuntul a produselor din sticla. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Comercializare articole de menaj.

Articole si jucarii pt. copii. Magazin pentru nou-nascuti.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web