Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Casa, sectiunea Articole Menaj & Gospodaresc.

Articole si jucarii pt. copii.

Comert en-detail. Articole si jucarii pt. copii.

 

Recomandari: 48 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Articole Menaj & Gospodaresc din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Comert articole feronerie, articole uz gospodaresc, detergenti, vopsele, lacuri, articole sanitare, articole intretinere autoturisme.

Specializata in distributia de caserole, ambalaje pentru catering, ambalaje din hartie si polietilena personalizate, articole de unica folosinta.

Servicii de reparare si service pt. electrocasnice. Reparatii umbrele. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Reparatii de uz casnic - tinichigerie. Service si reparatii in domeniul electrotehnic.

Scaune. Producator de jucarii din lemn.

Reparatii/service masini de gatit. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Reparatii de uz casnic - tinichigerie.

Comercializare articole de menaj. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comert en-detail. Comert cu produse de uz general.

Comert cu materiale de constructie. Magazin metalo-chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Magazin metalo-chimice. Comert cu produse de uz general. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Electrotehnica. Comercializare produse de papetarie. Comert cu amanuntul a produselor din sticla.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Articole de uz casnic din materiale plastice.

Comert en-gros a materialelor plastice. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Articole de uz casnic din materiale plastice.

Reparatii/service masini de gatit. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Articole de uz casnic din materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Depozit de materiale plastice. Distributie de produse diverse.

Prelucrare de materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Produse din mase plastice - vesela.

Accesorii si piese de schimb auto second-hand. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Articole si jucarii pt. copii. Producator de imbracaminte pt. bebelusi.

Farmacie umana. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Articole si jucarii pt. copii. Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Importator de medicamente de uz uman. Medicamente umane.

Articole si jucarii pt. copii.

Imbuteliere/incarcare butelii de aragaz. Extractie de petrol si gaze.

Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera.

Articole pt. uz casnic si gospodaresc.

Prelucrare de materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare articole de menaj. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comert en-detail. Comercializare articole de menaj. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie.

Articole si jucarii pt. copii.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Distributie de produse de unica folosinta.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic.

Magazin metalo-chimice. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Subansamble modelism. Productie de jucarii. Transportator international de marfa.

Articole si jucarii pt. copii. Activitati de import-export de bunuri si produse. Magazin pentru nou-nascuti.

Articole si jucarii pt. copii. Comercializare jucarii.

Statie de carburant pt. autovehicule. Butelii de aragaz - comert.

Furnizor de bauturi alcoolice. Comert cu materiale de constructie. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Distributie de produse de unica folosinta. Comercializare en-gros de detergenti.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Producator de lumanari.

Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic. Instalatii de incalzire electrice. Corzi, sfori, franghii. Comert en-gros cu aparate electrice. Incubator oua pt. industria alimentara.

Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Service si reparatii in domeniul electrotehnic.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Productie de ventilatoare. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer conditionat.

Producator de saltele.

Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern. Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Reparatii ceasornicarie. Prestari de servicii. Comercializare articole de menaj. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Reparatii echipamente si utilaje industriale. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Comercializeaza si distribuie produse din ceramica, sticlarie, plastice si emailate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web