Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Agricultura, sectiunea Horticultura & Flori & Legume & Sere & Vin.

Cercetare si cresterea plantelor. Productie otet alimentar. Comert cu produse de uz general. Comercializare de legume si fructe. Comert en-gros si en-detail.

Productie de vin. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier de bucatarie.

 

Producerea de vinuri fine de Dragasani din soiurile Cramposie, Feteasca Regala, Sauvignon, Riesling, Cabernet si comercializarea lor vrac sau imbuteliate in editii limitate de 500-10000 sticle anual.

www.sparleni.ro

Peste si produse din peste - furnizare. Productie de vin. Comercializare produse lactate. Comert cu produse de uz general. Industrializare peste. Comercializare en-detail produse alimentare.

Cercetare si productie pomicola. Pomicultura. Cresterea pomilor.

Servicii si productie agricola. Cercetare si productie in viticultura. Cresterea vitei de vie. Cercetare si cresterea plantelor.

Productie industriala de bauturi alcoolice. Comert en-detail de bauturi racoritoare. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Productie de vin.


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Agricultura, sectiunea Horticultura & Flori & Legume & Sere & Vin din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Producator conserve de carne, legume si fructe.

Ghivece profesioanale pentru cultura legumelor si florilor, in toate fazele de cultura, atat in tavi pentru cultura cat si in ghivece. O gama de 500 modele, cu 2000 de tipuri adaptate dupa necesitati.

Ambalam seminte legume. Importam seminte legume si flori, gazon, lucerna, trifoi.

Companie specializata in constructii ciupercarii, livrari echipamente climatizare noi si second hand pentru ciupercarii, livrari ciuperci proaspete. Servicii de consultanta in domeniu.

Producator si distribuitor de ingrasaminte foliare si complexe lichide. Singurul producator de ingrasaminte chimice din Romania acreditat ISO 9001 si MEDIU 14001.

Comercializare de cereale. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Productie de vin. Crama. Vinoteca.

Sere pt. horticultura. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Cercetare si cresterea plantelor. Comercializare de puiet arboricol. Productie de conserve din legume si fructe. Pomicultura. Cresterea pomilor.

Cercetare si productie pomicola.

Transport rutier intern de marfa. Boltari pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse legumicole. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura.

Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Furnizari de utilaje pt. agricultura. Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Import si export de legume. Productie de conserve din legume si fructe. Importator de fructe. Import-export de produse agroalimentare. Ambalaje si cofraje din lemn. Importator de fructe.

Pomicultura. Cresterea pomilor. Cresterea vitei de vie.

Comercializare de puiet arboricol. Plante design interior si de gradina. Producator de legume pt. alimentatie. Pomicultura. Cresterea pomilor. Producator de cartofi. Rasaduri pt. cultivatorii de flori.

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Cercetare si productie pomicola. Productie de vin. Cresterea vitei de vie. Oferim servicii de consultanta in domeniul agricol.

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Cercetare si productie pomicola. Oferim servicii de consultanta in domeniul agricol.

Cercetare si productie pomicola.

Cercetare si productie pomicola. Cercetare si productie in viticultura. Cresterea vitei de vie. Producator de bauturi.

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Cercetare si cresterea plantelor.

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Productie de vin. Cresterea vitei de vie. Oferim servicii de consultanta in domeniul agricol.

Pomicultura. Cresterea pomilor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web