Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Agricultura, sectiunea Horticultura & Flori & Legume & Sere & Vin.

Transport rutier intern de marfa. Boltari pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse legumicole. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura.

Cercetare si productie pomicola. Cercetare si productie in viticultura. Cresterea vitei de vie. Producator de bauturi.

 

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Cercetare si cresterea plantelor.


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Agricultura, sectiunea Horticultura & Flori & Legume & Sere & Vin din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Sera de flori, in comuna Pui, jud.Hunedoara. Specializat in muscate, petunii, crizanteme, flori de primavara, flori de gradina si arbusti ornamentali. Toate plantele sunt de calitate superiora.

Producerea de vinuri fine de Dragasani din soiurile Cramposie, Feteasca Regala, Sauvignon, Riesling, Cabernet si comercializarea lor vrac sau imbuteliate in editii limitate de 500-10000 sticle anual.

Producator si distribuitor de ingrasaminte foliare si complexe lichide. Singurul producator de ingrasaminte chimice din Romania acreditat ISO 9001 si MEDIU 14001.

Cresterea vitei de vie.

Comercializare de cereale. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Productie de vin. Crama. Vinoteca.

Cercetare si cresterea plantelor. Productie otet alimentar. Comert cu produse de uz general. Comercializare de legume si fructe. Comert en-gros si en-detail.

Cresterea florilor. Cercetare. Legume si sere.

Productie de vin. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier de bucatarie.

Statie de carburant pt. autovehicule. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Dealer autorizat Ford. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Plante design interior si de gradina. Flori si coroane pt. comemorari si funerare.

Cercetare si cresterea plantelor. Comercializare de puiet arboricol. Productie de conserve din legume si fructe. Pomicultura. Cresterea pomilor.

Productie de vin.

Peste si produse din peste - furnizare. Productie de vin. Comercializare produse lactate. Comert cu produse de uz general. Industrializare peste. Comercializare en-detail produse alimentare.

Importator de fructe. Comercializare produse legumicole.

Pomicultura. Cresterea pomilor.

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Cercetare si productie pomicola. Productie de vin. Cresterea vitei de vie. Oferim servicii de consultanta in domeniul agricol.

Cercetare si productie pomicola. Pomicultura. Cresterea pomilor.

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Cercetare si productie pomicola. Oferim servicii de consultanta in domeniul agricol.

Cercetare si productie pomicola. Pomicultura. Cresterea pomilor.

Servicii si productie agricola. Cercetare si productie in viticultura. Cresterea vitei de vie. Cercetare si cresterea plantelor.

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Productie de vin. Cresterea vitei de vie. Oferim servicii de consultanta in domeniul agricol.

Cresterea vitei de vie.

Productie industriala de bauturi alcoolice. Comert en-detail de bauturi racoritoare. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Productie de vin.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web