Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Transport, sectiunea Naval & Cercetare & Echipamente & Santiere & Reparatii.

Reparatii nave.

Executam lucrari de reparatii motoare nave, mecanica generala, lucrari electrice, electropompe, electrocompresoare, tubulatura.

www.servicemotoarenavale.ro/

 

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Protectie anticoroziva in domeniul naval si industrial. Constructii si reparatii nave: certificare ISO 9001:2000. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Servicii industriale.

Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

Santier naval. Constructii si reparatii nave. Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Ambarcatiuni pt. agrement (barci, salupe). Reparatii nave.

Constructii si reparatii nave. Santier naval.

www.stxosv.com


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Naval & Cercetare & Echipamente & Santiere & Reparatii din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Autoritatea Navala Romana - institutie portuara; locatii in Tulcea, Giurgiu, Galati, Braila, Turnu Severin.

Ship and forwarding agent.

Constructii si reparatii nave; constructii hidrotehnice; transporturi maritime si de coasta; inchirierea mijloacelor de transport pe apa.

Aprovizionare nave. Produse si servicii pentru industria navala. Furnizare piese schimb si echipamente navale.

Constructii si reparatii nave. Constructii metalice civile si industriale.

Founded in 1991. Our domain of actitivity is ship repairing, specializing in repair works for main engines, auxiliary engines, pumps and other related equipment.

Lucrari de reparatii si mentenanta pentru instalatii electrice, masini electrice, automatizari, aparatura de navigatie, echipamente electrice si electronice.

Constructii si reparatii nave.

Servicii portuare fluviale. Docuri si antrepozite. Antrepozit, depozitare de stocuri de marfuri si materiale. Prestari de servicii in agricultura. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

Servicii de curatare si degajare tancuri petroliere. Ecologie. Transport rutier intern si international de marfa. Vopsitorie.

Constructii si reparatii nave. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Asanari si furnizare apa pt. agricultura. Servicii portuare fluviale. Transport naval. Confectii din lemn si metal. Comert cu materiale de constructie.

Tubulatura navala. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

Reparatii motoare termice si comercializare piese schimb. Reparatii de motoare nave. Motoare cu combustibil. Motoare Diesel. Reparatii si intretinere motoare. Reparatii de autovehicule. Service. Reparatii pt. utilaj greu. Reparatii echipamente si utilaje.

Reparatii nave. Constructii si reparatii nave. Instalatii electrice navale. Utilaje si automatizari pentru nave. Reparatii motoare navale. Certificata SR EN ISO 9001:2011. Reparatii nave. Constructii si reparatii nave. Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Reparatii de motoare nave. Santier naval.

Constructii si reparatii nave.

Servicii fluviale maritime. Activitati de manipulare a marfurilor in port. Exportator de lemn. Docuri si antrepozite. Import/export de produse neferoase. Productie de cereale. Servicii portuare. Produse de metalurgie feroasa. Depozitare si manipulare de containere.

Radare, sisteme electronice de navigatie.

Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Vopsitorie.

Laborator zgomot, vibratii (umane si echipamente), moment si iluminat. Analiza structurala cu elemente finite. Control nedistructiv. Termoviziune. Cercetare si proiectare in domeniul naval. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Laborator. Investigations.

Cercetare si proiectare in domeniul naval.

Reparatii nave. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Reparatii de motoare nave.

Vanzare si proiectare in domeniul naval (echipamente punte).

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica. Radare, sisteme electronice de navigatie. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica.

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica. Radare, sisteme electronice de navigatie. Reparatii nave. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Reparatii nave.

Cercetare si proiectare in domeniul naval.

Constructii si reparatii nave.

Proiectare si executie instalatii. Certificata ISO 9001. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Cercetare si proiectare in domeniul naval. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Tamplarie, izolatii, amenajari interioare navale. Amenajari interioare navale. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Cercetare si proiectare in domeniul naval.

Cercetare si proiectare in domeniul naval. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii nave. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Cercetare si proiectare in domeniul naval. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

Constructii si reparatii corp nave. Confectii si montaj saturari corp nave. Confectii structuri metalice.

Sisteme complete de amenajari navale interioare. Tubulatura navala. Instalatii si sisteme de ventilatie. Amenajari interioare navale. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Cercetare si proiectare in domeniul naval.

Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

Lacatuserie navala, confectii metalice. Instalari suporti. Trasee electrice. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

Reprezentant vanzari echipamente navale: motoare, diesel generatoare, pompe, capace magazii, macarale, vinciuri, masini carma, caldarine, instalatii frigorifice si aer conditionat, instalatii avertizare incendiu, echipamente radionavigatie. Radare.

Producator si distribuitor echipamente de protectie si lucru. Distribuitor echipamente salvare fluviala, maritima si agrement. Echipament protectie din piele si inlocuitor de piele. Echipament pt. firme de paza si protectie. Accesorii PSI.

Echipamente industriale. Prelucrari mecanice inclusiv pe masini CNC. Constructii metalice, mecanisme navale de punte. Statii si tablouri electrice. Electromagneti industriali. Trasee de cabluri - Certificare ISO 9001:2000. Servicii de sablare si vopsitorie.

Protectie anticoroziva in domeniul naval si industrial. Constructii si reparatii nave: Certificare ISO 9001:2000. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Servicii industriale.

Computer software for shipbuilding & naval arhitecture. Cercetare si proiectare in domeniul naval. Software si solutii informatice personalizate. Software.

Cercetare si proiectare in domeniul naval. Constructii si reparatii nave. Servicii de reparatii si intretinere a ambarcatiunilor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web