Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
38 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Transport, sectiunea Naval & Cercetare & Echipamente & Santiere & Reparatii.

Servicii portuare fluviale. Docuri si antrepozite. Antrepozit, depozitare de stocuri de marfuri si materiale. Prestari de servicii in agricultura. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

www.teu-group.ro

Tubulatura navala. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

 

Reparatii motoare termice si comercializare piese schimb. Reparatii de motoare nave. Motoare cu combustibil. Motoare Diesel. Reparatii si intretinere motoare. Reparatii de autovehicule. Service. Reparatii pt. utilaj greu. Reparatii echipamente si utilaje.

Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Vopsitorie.

Laborator zgomot, vibratii (umane si echipamente), moment si iluminat. Analiza structurala cu elemente finite. Control nedistructiv. Termoviziune. Cercetare si proiectare in domeniul naval. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Laborator. Investigations.

www.vibroacoustic.eu

Cercetare si proiectare in domeniul naval.

www.dmt-design.ro

Vanzare si proiectare in domeniul naval (echipamente punte).

www.dmt-sales.nl

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica. Radare, sisteme electronice de navigatie. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari.

www.eekels.ro

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica.

www.electric-navinstal.ro

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica. Radare, sisteme electronice de navigatie. Reparatii nave. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Proiectare si executie instalatii. Certificata ISO 9001. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Cercetare si proiectare in domeniul naval. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.heinenhopman.com

Tamplarie, izolatii, amenajari interioare navale. Amenajari interioare navale. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Cercetare si proiectare in domeniul naval.

www.helmers.eu

Cercetare si proiectare in domeniul naval. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

www.icedesign.info

Cercetare si proiectare in domeniul naval. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

www.marineengineering.ro

Lacatuserie navala, confectii metalice. Instalari suporti. Trasee electrice. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

www.marom.ro

Reprezentant vanzari echipamente navale: motoare, diesel generatoare, pompe, capace magazii, macarale, vinciuri, masini carma, caldarine, instalatii frigorifice si aer conditionat, instalatii avertizare incendiu, echipamente radionavigatie. Radare.

Producator si distribuitor echipamente de protectie si lucru. Distribuitor echipamente salvare fluviala, maritima si agrement. Echipament protectie din piele si inlocuitor de piele. Echipament pt. firme de paza si protectie. Accesorii PSI.

www.mecontex.ro

Echipamente industriale. Prelucrari mecanice inclusiv pe masini CNC. Constructii metalice, mecanisme navale de punte. Statii si tablouri electrice. Electromagneti industriali. Trasee de cabluri - Certificare ISO 9001:2000. Servicii de sablare si vopsitorie.

www.menarom.ro

Protectie anticoroziva in domeniul naval si industrial. Constructii si reparatii nave: Certificare ISO 9001:2000. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Servicii industriale.

Computer software for shipbuilding & naval arhitecture. Cercetare si proiectare in domeniul naval. Software si solutii informatice personalizate. Software.

www.napa.fi

Cercetare si proiectare in domeniul naval. Constructii si reparatii nave. Servicii de reparatii si intretinere a ambarcatiunilor.

www.nasdis.ro

Instalatii tubulatura navala. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Reparatii de motoare nave. Servicii portuare fluviale. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere.

www.navrom.ro

Cercetare si proiectare in domeniul naval. Ambarcatiuni pt. agrement (barci, salupe). Servicii de reparatii si intretinere a ambarcatiunilor.

www.navyk.com

Constructii si reparatii nave. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

www.palibra.galati.ro

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica. Cercetare si proiectare in domeniul naval. Reparatii nave. Expertize maritime. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari.

www.patec-automation.ro

Depozit de marfuri in port. Activitati de manipulare a marfurilor in port. Servicii portuare fluviale. Depozitare si manipulare de containere. Servicii fluviale maritime. Docuri si antrepozite.

www.metaltrade.ro

Consultanta, proiectare si implementare ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Sisteme de management. Securitatea&sanatatea muncii.

Productie tablouri electrice navale. Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Tablouri si panouri electrice.

www.retec.ro

Cercetare si proiectare in domeniul naval. Expertize maritime. Servicii de consultanta in domeniul naval. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

www.shipdesigngroup.eu

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Sisteme de incalzire a locuintelor. Sisteme de incalzire a halelor.

Cercetare si proiectare in domeniul naval.

Reparatii nave. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Echipament naval. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

Activitati de manipulare a marfurilor in port. Servicii portuare fluviale. Depozitare si manipulare de containere. Docuri si antrepozite. Transport fluvial de marfa. Barje. Slep. Consultanta pt. management. Consultanta in afaceri.

www.teu-group.ro

Producator utilaje, echipamente si accesorii navale si industriale. Certificata SR EN ISO 9001:2001; 14001:2005; OHSAS 18001:2004. Utilaj pt. industria metalurgica. Repere industriale pt. piese de schimb. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.tripomet.ro

Producator confectii tubulatura navala. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.verblas.ro


Recomandari: 11 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Naval & Cercetare & Echipamente & Santiere & Reparatii din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Reparatii nave. Constructii si reparatii nave. Instalatii electrice navale. Utilaje si automatizari pentru nave. Reparatii motoare navale. Certificata SR EN ISO 9001:2011. Reparatii nave. Constructii si reparatii nave. Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Reparatii de motoare nave. Santier naval.

Reparatii nave. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Reparatii de motoare nave.

Constructii si reparatii corp nave. Confectii si montaj saturari corp nave. Confectii structuri metalice.

Sisteme complete de amenajari navale interioare. Tubulatura navala. Instalatii si sisteme de ventilatie. Amenajari interioare navale. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Cercetare si proiectare in domeniul naval.

Sablare, metalizare, vopsire. Certificata ISO 9001:2000. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Vopsitorie. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri.

Societate de reparatii nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Reparatii de motoare nave. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica. Servicii de curatare si degajare.

Membra a Grupului Maritime Montering AS - executie lucrari de ventilatie si izolatie navala. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

Constructii si reparatii nave. Santier naval.

Instalatii electrice si automatizari navale. Certificata ISO 9001:2008 pentru proiectarea si instalarea echipamentelor electrice navale si a instalatiilor de automatizare. Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave. Servicii navale de depanare electrica/electronica. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice.

Activitati de manipulare a marfurilor in port. Servicii portuare fluviale. Depozitare si manipulare de containere. Docuri si antrepozite. Transport fluvial de marfa. Barje. Slep.

Reparatii echipamente. Reparatii nave.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web